Το Audi A7 Sportback Facelift Exposed

Audi έχει παράσχει στο A7 Sportback ένα μικρό facelift, επικεντρώθηκε στην ενημέρωση της εμφάνισης των πενταπλάσια coupe, αλλάζοντας τους κινητήρες του καθώς και την παροχή νέας τεχνολογίας.
Η πολύ πιο ισχυρή παραλλαγή S7 Sportback θα επωφεληθεί επίσης από την πρώτη οπτική αναζωογόνηση του μοντέλου, διότι την εισαγωγή το 2010. Περιλαμβάνει την εισαγωγή της πολύ πιο γωνιακής μάσκας μονής πλαισίου της γερμανικής μάρκας, ενημερωμένες εξάτμιση, εκτός από το πολύ πιο επιθετικό, τετραγωνικό μέτωπο καθώς και πίσω προφυλακτήρες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Εκτός από αυτές τις μικρές αλλαγές, η κύρια εξωτερική πρόοδο είναι η προσθήκη της καινοτομίας LED ως πρότυπο. Οι πελάτες είναι επίσης σε θέση να επιλύσουν τους προβολείς LED Matrix που αναπτύσσονται για να μεγιστοποιήσουν την έκθεση, μειώνοντας ταυτόχρονα την αντανάκλαση για τα οχήματα. Αυτά περιλαμβάνουν δυναμικά σήματα στροφής που τοποθετούνται ως κοινά στα φώτα.
Οι τροποποιήσεις εσωτερικού στυλ έχουν επίσης διατηρηθεί στο ελάχιστο, με παρόμοιο σχεδιασμό, ωστόσο, μια νέα επιλογή πέντε χρωμάτων που εκτείνονται στα καθίσματα καθώς και σε νέα εσωτερικά υλικά, όπως ένα αλουμίνιο καθώς και το Inlay Walnut Beaufort μαζί με το δέρμα Valcona.
Το 2015 A7 καθώς και το S7 θα λειτουργήσουν επίσης ένα αναθεωρημένο σύστημα ψυχαγωγίας κορυφαίων Spec. Ονομάζεται MMI Navigation Plus με το MMI Touch, αυτή η νεότερη καινοτομία γενιάς περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή γραφικών που αναπτύχθηκε από την NVIDIA καθώς και σε συνδυασμό με το Audi Connect, το οποίο συνδέει τα αυτοκίνητα και το φορτηγό με τον ιστό μέσω της μετάδοσης ημερομηνίας υψηλής ταχύτητας LTE. Επιπλέον, υπάρχει κουτί τηλεφώνου Audi για την ενίσχυση της κινητής υποδοχής μέσω της κεραίας, καθώς και ένα σύστημα θορύβου Bang & Olufsen προσφέρεται επίσης.
Κάτω από το δέρμα, η Audi θα προσφέρει αρχικά δύο βενζίνη καθώς και τρεις κινητήρες ντίζελ στο A7 Sportback, με αναθεωρημένες εξόδους ισχύος που κυμαίνονται από 215bhp έως 328bhp. Όταν συνδυάζεται με το μπροστινό τροχό, το entry-level 3.0-λίτρων TDI θα επιστρέψει πάνω από 60mpg ενώ εκπέμπει ένα δηλωμένο 122g/km CO2. Για το S7 Sportback, ο βενζινοκινητήρας 4.0 TFSI, με ισχύ με ισχύ να ανεβαίνει σε 444bhp.
Όταν αφορά την πατρίδα αυτή, ο κινητήρας 316bhp 3.0 TDI Biturbo διαθέτει ένα κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων, ωστόσο όλα τα άλλα σχέδια θα χρησιμοποιήσουν ένα κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων. Αυτό περιλαμβάνει εκδόσεις μπροστινού τροχού, με το ανακατασκευασμένο σύστημα διπλού συμπλέκτη να αντικαθιστά το CVT πολλαπλών ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων.
Ορισμένες διαμορφώσεις κινητήρα θα επωφεληθούν επίσης από τα νέα ελαφριά φρένα, καθώς και υπάρχουν ακόμα περισσότερα βήματα εξοικονόμησης βάρους στο πλαίσιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό αλουμινίου καθώς και χάλυβα.

Το αναθεωρημένο A7 είναι λόγω της εμφάνισης σε εκθεσιακούς χώρους προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Θα σας κρατήσουμε να δημοσιεύσετε με οποιοδήποτε είδος ακόμη περισσότερων ενημερώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους κόστους του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και των προδιαγραφών όταν αποκαλύπτονται πλησιέστερα για να ξεκινήσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *