Νέα Βραβεία Automobile 2021: Οι νικητές

Μετά από ένα δοκιμαστικό 2020 για όλους μας, το 2021 ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι επίσης ένας χρόνος για να αναπηδήσει η μηχανοκίνητη βιομηχανία. Μετά την αποδεκατισμό των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ανάκαμψη ήταν γρήγορη.
Οι καταχωρίσεις νέων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 42,5 % στους αριθμούς του περασμένου έτους μέχρι το τέλος Μαΐου, χωρίς αμφιβολία ενισχυμένη από τόσο πολλές συναρπαστικές νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων. Από τα λογικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε άγρια ​​σπορ αυτοκίνητα, αξιολογήσαμε την παρτίδα-αλλά επανεκτιμήσαμε τις κατηγορίες μας για να αντικατοπτρίζουμε τις αλλαγές στον κλάδο, κυρίως την έναρξη της ηλεκτροδότησης.
Οι κατηγορίες νέων βραβείων Automobile 2021 αντικατοπτρίζουν τη σημερινή αγορά αυτοκινήτων και τα είδη αυτοκινήτων που αγοράζετε. Αναγνωρίζουμε τα κορυφαία μοντέλα στις συμβατικές βιομηχανίες της αγοράς από το αυτοκίνητο της πόλης μέχρι το πολυτελές αυτοκίνητο και στη συνέχεια μέσα από τα κουπόνια και τα μετατρέψιμα σε καυτά καταπακτές και αυτοκίνητα απόδοσης.
Υπάρχουν έξι βραβεία SUV ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης επέκτασης και της αύξησης της δημοτικότητας αυτού του τομέα, ενώ παρουσιάζουμε επίσης τρία βραβεία αυτοκινήτων της εταιρείας για να αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία των επιλογών αυτοκινήτων που είναι τώρα ανοιχτές σε στόλους και χρήστες της εταιρείας. Υπάρχουν επίσης τέσσερα βραβεία για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, ενδεχομένως την καθοριστική ιστορία της αγοράς αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Πολύ περισσότερο και πολύ περισσότεροι καταναλωτές εξετάζουν τα αυτοκίνητα με βύσματα και, όπως πάντα, το αυτοκίνητο Express είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μοντέλο για να ξοδέψετε τα μετρητά σας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *