Οι «κινητικές εκπομπές δεν θα πεθάνουν ποτέ, παρά ό, τι πιστεύει ο καθένας»

είτε είναι ο οικονομικός χώρος της χρονιάς στο Λονδίνο είτε το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτων στον κόσμο στο Ντιτρόιτ, το ίδιο ερώτημα ζητείται προκλητικά ξανά και ξανά: είναι Ο κινητήρας εμφανίζεται νεκρός; Με μια λέξη, όχι.
Όπως τα αυτοκίνητα και οι αυξανόμενοι όγκοι ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σε όλες τις γωνίες του ανεπτυγμένου και αναπτυσσόμενου κόσμου, οι εκθέσεις αυτοκινήτων δεν πηγαίνουν μακριά. Αστειεύεστε αν νομίζετε διαφορετικά.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Προεπισκόπηση LA Motor Show
Δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν αυτοκίνητα καθημερινά, είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες. Από αυτούς, περίπου 100 εκατομμύρια (και αυξανόμενα) εγγραφούν για ολοκαίνουργια αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Αυτοί είναι οι σχετικά πλούσιοι λαοί που θέλουν, πρέπει και αξίζουν να έχουν την ευκαιρία να δουν, να μυρίζουν και να ανεβαίνουν μέσα και έξω από τα μοντέλα που έχουν επιλεγεί και σκέφτονται να αγοράσουν ή να μισθώνουν. Για πίσω-προς-πλάτη, δοκιμή-on-on-and-see-if-it-fits, ευαίσθητοι λόγοι σύγκρισης, ανταγωνιστικά αυτοκίνητα από αντίπαλες μάρκες πρέπει να είναι εκεί, στο μέταλλο, στον ίδιο χώρο: το Εσωτερική ή εξωτερική, στατική ή μετακίνηση.
Για εκείνους και άλλους λόγους χωρίς μεγαλύτερη θέση, οι σημερινές εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις είναι-αν όχι πολύ περισσότερο-σχετικές, απαραίτητες και ζωντανές όπως πάντα. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον γενικό κανόνα: το προβληματικό συμβάν του Ντιτρόιτ (λάθος σε τόσο πολυάριθμα επίπεδα, λυπάμαι που λέω) είναι ένα παράδειγμα. Το βρετανικό αυτοκινητιστικό show είναι ένα άλλο (αλλά έχει τουλάχιστον αντικατασταθεί από το London Motor & Tech Show στο Excel Arena).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *