Η Nissan αναστέλλει την ιαπωνική γραμμή παραγωγής λόγω ελαττωματικών επιθεωρήσεων

, η Nissan έχει αναστείλει την παραγωγή σε όλα τα ιαπωνικά εργοστάσια της επ ‘αόριστον εξαιτίας των μη εξουσιοδοτημένων δοκιμασιών επιθεώρησης τελικών αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το πρόβλημα έχει επηρεάσει περίπου 34.000 εγγεγραμμένα και μη καταχωρημένα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν μεταξύ 20 Σεπτεμβρίου καθώς και 18 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα της επιθεώρησης έχει επηρεάσει τα οχήματα που αναπτύχθηκαν μόνο για την ιαπωνική αγορά, επομένως δεν θα επηρεαστούν τα σχέδια που προορίζονται για το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα μη εγγεγραμμένα οχήματα θα πρέπει να επανεξεταστούν στις αντιπροσωπείες της Nissan, ενώ τα εγγεγραμμένα οχήματα που επηρεάζονται θα πρέπει να ανακληθούν.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Σκάνδαλο εκπομπών VW: Τα οχήματα που δεν μπορούν να αποβληθούν στη Γερμανία
Μια ομάδα έρευνας τρίτων που ανατέθηκε από το ιαπωνικό υπουργείο γης, τις εγκαταστάσεις καθώς και τη μεταφορά (MLIT) έφερε τα προβλήματα στη Nissan στις 18 Σεπτεμβρίου. Η Nissan έλαβε διορθωτικά βήματα που πρότεινε το MLIT μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
Παρά τα διορθωτικά μέτρα της Nissan, η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι σε τρία από τα εργοστάσια παραγωγής της Nissan, οι μη εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί διενήργησαν συγκεκριμένα τμήματα της τελικής διαδικασίας επιθεώρησης χωρίς τα κατάλληλα προσόντα που απαιτούνται.
• Η Mercedes υπενθυμίζει 400.000 οχήματα του Ηνωμένου Βασιλείου πάνω από ελαττωματικό σύστημα αερόσακων
Επίσης, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τμήματα της τελικής επιθεώρησης μεταφέρθηκαν σε άλλες ομάδες επιθεώρησης, όπως τα τμήματα «εκτός σύνδεσης» καθώς και στα τμήματα «εμπορευσιμότητας».
Λόγω αυτής της έκθεσης, η Nissan έχει αναστείλει την παραγωγή σε όλες τις ιαπωνικές εγκαταστάσεις της. Η μάρκα έχει επίσης αποφασίσει να διαχωρίσει την τελική γραμμή επιθεώρησης από άλλες διαδικασίες παραγωγής, καθώς και ότι θα ενεργοποιηθούν μόνο οι εσωτερικά εγγεγραμμένοι τελικοί επιθεωρητές αυτοκινήτων.
Η Nissan καθώς και η ιαπωνική MLIT θα συνεχίσουν να εξετάζουν το πρόβλημα μέχρι να επιλυθούν πλήρως. Μέχρι τότε, δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα Nissan, Infiniti ή Datsun που θα βγουν από ιαπωνικά εργοστάσια.
Οι παραγωγοί οχημάτων είναι αρκετά υπεύθυνοι; Δώστε μας την άποψή σας στην ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *