Το New 2015 VW Caddy γίνεται ασφαλέστερο, πιο πράσινο και πιο όμορφο

Η Volkswagen ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το Caddy Light Vehicle της τέταρτης γενιάς μπροστά από την κυκλοφορία του στο Ηνωμένο Βασίλειο στα μέσα του 2015. Ο αντίπαλος της Ford Transit Connect παίρνει ένα νέο σχέδιο μέσα και έξω, καθώς και νέα συστήματα βοήθειας οδηγού και κινητήρες συμβατές με Euro 6.
• Τα καλύτερα μικρά φορτηγά για αγορά τώρα
Η εταιρεία λέει ότι το τελευταίο caddy θα βασιστεί στην επιτυχία του μοντέλου τρίτης γενιάς, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια ζωής της. Επομένως, οι εξωτερικές αλλαγές είναι ήπιες, με νέα φώτα κεφαλής και ουράς, αναθεωρημένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, επανασχεδιασμένη πόρτα αποστολής και νέα ομαλά πλαϊνά πάνελ. Το μοντέλο μεταφοράς επιβατών παίρνει επίσης τα χρωματισμένα πίσω παράθυρα.
7

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι πιο αξιοσημείωτες, με ένα νέο ταμπλό, ενημερωμένο διακόπτη που δανείστηκε από πιο ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων VW και υλικά classier. Ένα τιμόνι με επίπεδη πυθμένα, όταν η διατήρηση μοντέλων ομάδων VW υψηλής απόδοσης, διαθέτει επίσης. Υπάρχουν και νέα συστήματα ψυχαγωγίας και πλοήγησης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το εύρος κινητήρα Caddy συμμορφώνεται τώρα με τους κανονισμούς της ΕΕ6, με μια νέα τετρακύλινδρο πετρελαιοκίνητη μονάδα 2,0 λίτρων σε τρεις εξόδους ισχύος 74bhp, 101bhp και 148bhp. Θα εμφανιστεί επίσης ένα μοντέλο caddy bluemotion, το οποίο οι ισχυρισμοί της επιχείρησης θα είναι σε θέση πάνω από 70mpg. Ασυνήθιστα, μερικοί κινητήρες πετρελαίου Euro 5 θα παραμείνουν, ενδεχομένως με χαμηλότερη Pricetag.
7

Μια σειρά νέων τεχνολογίας ασφαλείας θα είναι προαιρετική για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού συστήματος παρακολούθησης του Front Assist με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης της πόλης. Αυτή η λειτουργία εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνεύει μια επικείμενη σύγκρουση χαμηλής ταχύτητας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψει άλλα εμπόδια μετά από μια συντριβή υψηλής ταχύτητας και να συνεχίσει να εφαρμόζει τα φρένα.
Άλλο προαιρετικό κιτ στο νέο Caddy Volkswagen περιλαμβάνει συστήματα ειδοποίησης Light Assist και Driver, Adaptive Cruise Control, κάμερα αντιστροφής, βοηθητικό πάρκο και αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης οχημάτων. Η VW λέει ότι το νέο caddy θα φτάσει τον Ιούνιο στη Γερμανία, με τις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεκινούν σύντομα μετά. Η τιμολόγηση θα επιβεβαιωθεί πριν από την απελευθέρωση.
Τι πιστεύετε για το νέο Volkswagen Caddy Van; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *