Η McLaren εκθέτει την ταχύτητα των 720s από την McLaren Special Operations

, παρουσιάστηκε μια έκδοση του νέου McLaren 720s, παρουσιάζοντας μερικές από τις προσαρμογές που μπορούν να προκληθούν από την McLaren Special Operations.
• LIVE MOTOR SHOW 2017
Η ταχύτητα McLaren 720s “γιορτάζει τις ακραίες επιδόσεις”, καθώς και ολοκληρώνεται σε ένα σχήμα κόκκινου χρώματος δύο τόνων. Το μπροστινό μέρος καθώς και τα ανώτερα πάνελ του σώματος ολοκληρώνονται στο Nerello Red, καθώς και το καπό είναι χρωματισμένες ίνες άνθρακα στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Αυτό εξασθενεί σε ένα ζωντανό ηφαίστειο κόκκινο στις πλευρές καθώς και πίσω.
12
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Είναι εφοδιασμένο με ελαφρούς ζάντες αλουμινίου που ολοκληρώθηκαν σε μεταλλικό χάλκινο καθώς και μια ποικιλία εξαρτημάτων από ανθρακονήματα. Το εσωτερικό είναι κομμένο σε άνθρακα μαύρο alcantara καθώς και κόκκινο δέρμα που περιγράφει στον πίνακα ελέγχου, το τιμόνι, τις πόρτες καθώς και τα αθλητικά καθίσματα του αυτοκινήτου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars στην πώληση 2017
Η McLaren δηλώνει ότι το τμήμα MSO Skunkworks είναι σε θέση να παρέχει μια “σχεδόν απεριόριστη σειρά δυνατοτήτων εξατομίκευσης”.
12

Ο επικεφαλής του MSO Ansar Ali δήλωσε: “Ο στόχος του MSO είναι να εκπληρώσει την επιθυμία του πελάτη για αποκλειστικότητα στην επιλογή του McLaren. Η άπαχη, γλυπτική ομορφιά των νέων 720s παρέχει το τέλειο σημείο εκκίνησης για τους ιδιοκτήτες να είναι καινοτόμες καθώς και οι προδιαγραφές αυτής της ταχύτητας MSO 720s παρουσιάζουν μια γεύση των επιλογών προσαρμογής που είναι δυνατές ».
Ως συνολικό αυτοκίνητο, το κόστος ταχύτητας της δεκαετίας του ’20 στην περιοχή των £ 335.000 ως αποζημίωση MSO καθώς και ένα από τα πέντε θέματα που δημιουργήθηκαν για το αυτοκίνητο. Συμμετέχει στο GT, Pacific, Track καθώς και Σχέδια Stealth, που εμφανίζονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αυτή την εβδομάδα.
Τι πιστεύετε για τη νέα ταχύτητα McLaren 720s; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *