Το νέο σύστημα προειδοποίησης για την προειδοποίηση των πεζών σε EVS

πεζοί που περπατούν στο μονοπάτι ενός ηλεκτρικού οχήματος μπορεί να είναι ένα πράγμα του παρελθόντος, χάρη σε ένα νέο σύστημα προειδοποίησης.
Ονομάζεται Evader, το σύστημα είναι το αποτέλεσμα της συνεργατικής εργασίας των τριών ετών μεταξύ 11 εταιρειών καθώς και της ΕΕ, καθώς και των αυτοκινήτων Nissan, Renault καθώς και PSA Peugeot Citroen.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αποτελείται από μια βιντεοκάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που μπορεί να εντοπίσει πεζούς, ποδηλάτες καθώς και άλλους χρήστες του δρόμου. Κατά την ανίχνευση ενός πεζού ή άλλου χρήστη του δρόμου, έξι ηχεία ακτινοβολούν τον θόρυβο στα στοχευόμενα άτομα για να τους ειδοποιήσουν για την παρουσία της EV.
Ο θόρυβος είναι 5dB χαμηλότερος από αυτόν που παράγεται από έναν παραδοσιακό βενζινοκίνητο ή πετρελαιοκινητήρα καθώς και αναπτύσσεται για να διατηρεί τον ελάχιστο ελάχιστο.
Μπορεί να μειώσει τα γεγονότα μεταξύ των χρηστών του δρόμου καθώς και των ΗΕ – ένα καυτό θέμα μεταξύ των αυτοκινήτων καθώς και των φιλανθρωπικών οργανώσεων οδικής ασφάλειας. Το σύστημα Evader έχει δοκιμαστεί στον πραγματικό κόσμο πέρυσι σε ένα πρωτότυπο Nissan Leaf. Ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα που συγκεντρώνονται από την εργασία Evader θα διαμορφώσουν μελλοντικές ερευνητικές μελέτες καθώς και τους κανονισμούς της ΕΕ για τους ήχους ειδοποίησης πεζών EV.
Ο David Quinn, επικεφαλής της θέσης εργασίας του e-Vader της Nissan, δήλωσε: “Ο στόχος μας ήταν να ανακαλύψουμε μια βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της διασφάλισης των αυτοκινήτων είναι ανιχνεύσιμα, διατηρώντας παράλληλα τη μείωση της ηχορύπανσης, η οποία είναι ένα από τα φανταστικά οφέλη που προσφέρουν η EVS μας”.
Ακούστε τον θόρυβο που είναι ενσωματωμένος εδώ, καθώς και ας καταλάβουμε τι πιστεύετε. Μπορείτε να βρείτε ένα πολύ καλύτερο θόρυβο για χρήση;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *