Η Toyota πρόκειται να αναπτύξει την ιδέα της Moon Buggy

νωρίτερα αυτό το έτος, η Toyota αποκάλυψε μια συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία εξερεύνησης αεροδιαστημικής (JAXA), η οποία θα έβλεπε το στυλ ζευγαριού καθώς και θα αναπτύξει ένα επανδρωμένο, πιεστήριο Lunar Rover. Ένα δοκιμαστικό χρονοδιάγραμμα για την εργασία έχει πλέον οριστεί, με τα πρώτα πρωτότυπα που αναμένεται να εμφανιστούν το 2020, καθώς και ο ολοκληρωμένος Rover που οφείλεται στον εναρκτήριο στόχο του το 2029.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα αρχικά πρωτότυπα θα είναι πολύ περισσότερα από τα επανατοποθετημένα αυτοκίνητα παραγωγής, αν και ένα πρωτότυπο 1: 1 θα εμφανιστεί μέχρι το 2022. Η συμμόρφωση με επτά χρόνια θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να στυλ το σχεδιασμό της πτήσης της αποστολής καθώς και να κατασκευάσει το ολοκληρωμένο rover. Όταν η δουλειά φτάσει στο κεφάλι της, ο Rover θα χρησιμοποιηθεί για να ερευνήσει τις πολικές περιοχές του φεγγαριού, με στόχο τη διερεύνηση της πιθανότητας χρήσης των φυσικών πόρων της Σελήνης (όπως το κατεψυγμένο νερό) στις μελλοντικές αποστολές.
• Το Audi στυλ μια ιδέα Lunar Rover
Η Toyota καθώς και η rover της Jaxa θα τροφοδοτηθούν από ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης καυσίμου, με το ζευγάρι να στοχεύει μια συνολική ποικιλία σεληνιακής επιφάνειας πολύ περισσότερο από 10.000 χλμ. (6.200 μίλια). Θα καθορίσει μήκους έξι μέτρων, πέντε μέτρα μεγάλο, καθώς και σχεδόν τέσσερα μέτρα ύψος, καθιστώντας το διπλάσιο, δύο φορές, καθώς και σχεδόν πέντε φορές το ύψος του φεγγαριού που χρησιμοποιείται στην αποστολή Apollo 15.
6

Η Toyota δηλώνει ότι ο Lunar Rover θα χωρέσει εύκολα δύο αστροναύτες (ή τέσσερις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης) στα 13 μέτρα του. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ, ελαστικά χωρίς αέρα καθώς και μια ποικιλία εξοπλισμού επικοινωνιών.
Ο αντιπρόεδρος της Jaxa, Koichi Wakata, καθόρισε τα σχέδια της εταιρείας για εξερεύνηση της περιοχής, δηλώνοντας: “Οι επανδρωμένοι, πιεσμένοι Rovers θα είναι μια κρίσιμη πτυχή που υποστηρίζει την ανθρώπινη σεληνιακή εξερεύνηση, την οποία φαντάζουμε ότι θα πάρει τη θέση τους στη δεκαετία του 2030. Στόχος μας στην εισαγωγή ενός τέτοιου δρομέα στην περιοχή το 2029. ”
Η Toyota φαίνεται να έχει τα βλέμματά της σε ένα πολύ πιο επίγεια επίπεδο, καθώς και να είναι πρόθυμη να δει ακριβώς πώς η συνεργασία της με την JAXA θα αναπτύξει την μπαταρία-ηλεκτρική και την καινοτομία κυττάρων καυσίμων για τα οχήματα της γης.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Toyota Motor Corporation, Shigeki Terashi, δήλωσε: “Η Toyota πιστεύει ότι η επίτευξη μιας βιώσιμης κοινωνίας κινητικότητας στη Γη θα περιλαμβάνει τη συνύπαρξη καθώς και την εκτεταμένη χρήση ηλεκτροφόρων οχημάτων, όπως τα υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, τα υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών, καθώς και ηλεκτρικά οχήματα κυψελών καυσίμου.

“Οι κοινές μας μελέτες με την JAXA αποτελούν μέρος αυτής της προσπάθειας. Όντας ενεργοποιημένος να είμαστε μέλος της «ομάδας Ιαπωνίας», θα θέλαμε να αναλάβουμε τη δυσκολία του χώρου ».
Τι κάνετε από το οργανωμένο σεληνιακό Rover της Toyota; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *