Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Νότια Κορέα για να συνεργαστούν με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την αυτόνομη τεχνολογία

, η αυτοκινητοβιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου, η Εταιρεία Κατασκευαστών και Εμπόρων (SMMT), ανακοίνωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Νότια Κορέα θα συνεργαστούν με αυτόνομη και ηλεκτρική Αυτοκίνητα χάρη στην υπογραφή ενός μνημονίου συμφωνίας.
Το SMMT και ο κορεατικός ομόλογός της, ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Κορέας (KAMA), επιβεβαίωσε στο φετινό αυτοκινητόδρομο της Φρανκφούρτης ότι τα δύο έθνη θα συγκεντρώσουν τα αντίστοιχα ταλέντα τους “στην ανάπτυξη συνδεδεμένων και αυτόνομων οχημάτων (CAVS) και χαμηλής τεχνολογίας εκπομπών”.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα από τα κορυφαία έθνη στον κόσμο σε συνδεδεμένα και αυτόνομα αυτοκίνητα, με την κυβέρνηση να θέλει να επωφεληθεί από τη βιομηχανία που προέβλεπε να αξίζει £ 907 δισεκατομμύρια έως το 2035 και οι υπουργοί που υπόσχονται να έχουν “πλήρως αυτο-οδήγηση” οχήματα στους δρόμους μας από τους δρόμους μας από 2021.
Η Νότια Κορέα, εν τω μεταξύ, είναι ένας από τους ηγέτες του κόσμου στην κάλυψη του δικτύου 5G, μια βασική τεχνολογία για αυτόνομα αυτοκίνητα που θα δουν μια αρχιτεκτονική των «έξυπνων» επίπλων και των οχημάτων για να βοηθήσουν στην αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων μια πιθανότητα. Η Κορέα είναι επίσης ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις μπαταρίες EV, με εταιρείες όπως η Samsung και η LG Chem, βοηθώντας τους κατασκευαστές του έθνους να παράγουν ηλεκτρικά μοντέλα όπως το Kia E-Niro και το Hyundai Kona Electric, τα οποία έχουν από τις μεγαλύτερες σειρές ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *