Ιστορία Tesla Motors: Η αύξηση των EV Upstarts καθώς και το επόμενο

έναντι του Μάου των αναγνωρισμένων παγκόσμιων αυτοκινήτων και της βιομηχανίας φορτηγών, η Tesla Motors χτυπά πολύ πάνω από το βάρος της.
Κάτω από την ηγεσία του δισεκατομμυριούχου καινοτομίας Elon Musk, τα αυτοκίνητα που ξεκίνησαν από το Scratch και οι επιχειρήσεις φορτηγών έχουν κλέψει μια πορεία στην εγκατάσταση σε λίγα μόνο χρόνια. Ξεκινώντας από το αρχικό Tesla Roadster, η επιχείρηση έχει χρησιμοποιήσει το χάρισμα του ιδρυτή της, μια υγιή δόση PR Hype, καθώς και μερικά συναρπαστικά προϊόντα που κατέληξαν να είναι αναγνωρισμένος ηγέτης της EV καινοτομίας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά τώρα
Ακόμη και τα αφεντικά της Volkswagen αναφέρονται συστηματικά στην Tesla καθώς προσπαθούν να επικεντρωθούν στην τεχνική της εταιρείας τους μετά το σκάνδαλο των εκπομπών «Dieselgate», καθώς και τη συμμαχία Renault/Nissan σίγουρα θα πρέπει να συγκρίνουν τα αποτελέσματα επιθυμίας των νεότερων EV με το σχεδιασμό του Tesla καθώς και το σχεδιασμό X αυτοκίνητα, αναρωτιούνται γιατί δεν κατάφεραν να πιάσουν τη δημόσια δημιουργικότητα σε οτιδήποτε όπως ακριβώς ακριβώς ο βαθμός.
Με ανανεωμένη εστίαση στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά Tesla λόγω της πρώτης έκθεσης του πολυαναμενόμενου Tesla Design 3, πιστεύαμε ότι θα κοιτάξουμε πίσω τα βασικά γεγονότα στην αύξηση της εταιρείας-ξεκινώντας από ένα αρχείο πρώιμης τεχνικής που δημοσιεύθηκε από τον Elon Το Musk στο blog του Tesla το 2006. Η Tesla απέχει πολύ από το ολοκληρωμένο άρθρο, καθώς και από το όνομά του, οι σημαντικότερες δυσκολίες μπορεί να εξακολουθούν να βρίσκονται μπροστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *