Η Nissan Tease αυτόνομη ιδέα μπροστά από το Tokyo Motor Show

η Nissan έχει πειράξει μια νέα αυτόνομη ιδέα μπροστά από το 45thtokyo show την επόμενη εβδομάδα.
Η ιδέα δεν έχει ακόμα όνομα, ωστόσο θα εμφανιστεί μαζί με μια ολόκληρη ποικιλία αυτοκινήτων Nissan στο φετινό εκθετήριο του Τόκιο. Σύμφωνα με την ιαπωνική μάρκα, «ενσωματώνει το μέλλον της ευφυούς κινητικότητας της Nissan» καθώς και το βίντεο μας δίνει μια ματιά αυτού του ήθους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Tokyo Motor Show 2017: Προεπισκόπηση
Η μόνη κατανοητή λειτουργία για την ιδέα προς το παρόν είναι η αυτόνομη τεχνολογία. Στην αρχή του παραπάνω κλιπ, εμφανίζεται ένα πανό με το “αυτόνομο δίσκο” που συνιστάται “, που συμμορφώνεται με μια εναέρια βολή των υποτιθέμενων αυτοκινήτων σάρωσης ιδεών Nissan που περνούν, εκτός από τη σάρωση του δρόμου μπροστά.
Η νέα ιδέα της Nissan φαίνεται να αναπτύσσεται με τη μορφή ενός SUV crossover, το οποίο δεν είναι απροσδόκητο υπό την προϋπόθεση ότι η αγορά οχημάτων σήμερα είναι γεμάτη SUV.
Είναι το πιο πρόσφατο σε μια ολόκληρη ποικιλία αυτοκινήτων της Nissan που πρόκειται να λειτουργήσουν στην έκδοση του 2017 του Τόκιο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκάλυψαν μια καυτή έκδοση NISMO του κορυφαίου Leaf EV, δηλώνοντας τα επίπεδα απόδοσης Ford Focus RS. Η ένταξη στο φύλλο καθώς και η ανώνυμη αυτόνομη ιδέα είναι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος των 370Z καθώς και η έβδομη γενιά του Nissan Z-Car.
Η φετινή εκπομπή αυτοκινήτων του Τόκιο που διατίθεται στο κοινό στις 27 Οκτωβρίου, καθώς θα τρέξει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.
Τι πιστεύετε για την αυτόνομη τεχνολογία της Nissan; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *