Μεγάλα αυτοκίνητα και φορτηγά με κιβώτια ταχυτήτων

με λεπτομέρειες για τη νέα Alfa Romeo Giulia που προκαλεί αναταραχή, ένα προβολέα έχει κατευθυνθεί σε μια λειτουργία που κατέληξε να είναι προοδευτικά ασυνήθιστη στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας αργά. το κιβώτιο ταχυτήτων του εγχειριδίου.
Με την Alfa να επιθυμεί να πάρει ένα πλεονέκτημα έναντι των ευρωπαϊκών αντιπάλων του, ο σχεδιασμός επιδόσεων Giulia QV που έχει εξοπλιστεί με το χειροκίνητο εξοπλισμένο Giulia θα έπρεπε να παράγει πολύ περισσότερα, καθώς και πιο κατάλληλη κίνηση για πολλούς, παρέχοντας μια βασική ρύθμιση τριών πεντάλ. Με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά υψηλής ισχύος προοδευτικά, το Hot Giulia κερδίζει ένα χρήσιμο σημείο διαφοροποίησης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Για να γιορτάσουμε την άφιξή του, ρίξαμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα σπορ εγχειρίδια, καθώς και τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που βρίσκονται προς πώληση – εκτός από λίγα από το παρελθόν που αξίζει να επανεξετάσουμε.
Άλφα Τζούλια
9

Παρόλο που δεν έχουμε οδηγήσει ακόμη τη νέα Alfa Romeo Giulia, η εγγύηση της τεράστιας εξουσίας καθώς και η μετάδοση του εγχειριδίου μας έκανε μάλλον ενθουσιασμένοι. Το αθλητικό σαλόνι BMW M3-challenging έχει παρασχεθεί μια δόση καθαρότητας από την ιταλική ενδυμασία, με όλα τα 503bhp να μεταφέρονται στους πίσω τροχούς με έξι ταχυτήτων.
0-62mph: 3.9s (EST) Ισχύς: 503bhp
Jaguar F-Type V6
9

Κοιτάζοντας την δημόσια πίεση, οι μηχανικοί της Jaguar έβαλαν τελικά ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων στο V6 καθώς και τις εκδόσεις V6 S του τύπου F. Αναπτύχθηκε για να γοητεύσει τους καθαριστές οδήγησης που αναζητούν αυτό το τελευταίο κομμάτι στο δυναμικό παζλ, είναι ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα και φορτηγά του εγχειριδίου που βρίσκονται προς πώληση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *