Η αστυνομία για να χρησιμοποιήσει τα φορτηγά κατασκοπείας HGV για τα αδικήματα αυτοκινήτων

, ασχολούνται με έναν νέο κατάσκοπο stealth στην επιθετική της καμπίνας από την αστυνομία, χρησιμοποιώντας ένα τέχνασμα χωρίς σήμανση για να πιάσει εκείνους που κείμενο καθώς και το τηλέφωνο στο τιμόνι ή αφιερώνεται άλλα αδικήματα κυκλοφορίας ιστού.
Χιλιάδες οδηγοί αναμένεται να διωχθούν όταν αρχίζει να περιπολούν τους αυτοκινητόδρομους του έθνους καθώς και με σημαντικούς δρόμους Α την άνοιξη-με έναν οδηγό των αρχών καθώς και έναν αστυνομικό οπλισμένο με μια βιντεοκάμερα που κάθεται πάνω από την κυκλοφορία ιστού στην εμφάνιση -out για τους παραβάτες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι μαθητές που προσλαμβάνουν lookalikes για να εξαπατήσουν τη δοκιμή οδήγησης
Μια ομάδα υποστήριξης δύο μοτοσικλετιστών αρχών, καθώς και ένα αξιοσημείωτο αυτοκίνητο και φορτηγό σε συνεχή επαφή με το μυστικό φορτηγό θα οδηγήσει κοντά για να βοηθήσει να συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των αυτοκινητιστών που διαπράττουν αδικήματα. Αυτές περιλαμβάνουν γραπτά μηνύματα ή τηλεφώνημα κατά την οδήγηση, την επιτάχυνση, την οδήγηση λωρίδων, το ποτό ή την οδήγηση φαρμάκων, την οδήγηση χωρίς φροντίδα ή την αποτυχία να φορούν ζώνη ασφαλείας.
Η αστυνομία στο φορτηγό θα έρθει σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης για να σταματήσει, καθώς και να προσφέρει με τους παραπλανητικούς οδηγούς με λόγια συμβουλών, μαθήματα εκπαίδευσης για το Chauffeur, ειδοποιήσεις σταθερής κατηγορίας ή κλήση στο δικαστήριο. Οι ξένοι οδηγοί αυτοκινήτων θα αντιμετωπιστούν με το σύστημα σταθερής φόρτισης.
• Τα αυτοκίνητα χωρίς κλειδί και το ποινικό αδίκημα φορτηγών, καθώς οι συμμορίες στοχεύουν φορτηγά
Η απόφαση να πάει σε εθνικό επίπεδο με το σχέδιο από τις 30 Μαρτίου συμμορφώνεται με μια δίκη τριών μηνών μεταξύ Φεβρουαρίου καθώς και Απριλίου του περασμένου έτους σε πέντε περιοχές των αρχών με επικεφαλής τον Surrey, καθώς και το Hampshire, το Sussex, το Thames Valley καθώς και το Warwickshire, στο Συνεργασία με τον Οργανισμό Αυτοκινητοδρόμων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *