Η κάπως σκληρή γρήγορη διαστημική ανίχνευση του Skoda δεν είναι για το Ηνωμένο Βασίλειο

το γρήγορο spaceback είναι η απάντηση της Skoda στο Volkswagen Golf και Ford Focus – ένα οικιακό hatchback που ασχολείται με την πρακτικότητα – μια αγορά που πρέπει να γίνει με το κεφάλι, όχι την καρδιά.
Σε ένα απόσπασμα για να εισαγάγει κάποια συναισθηματική γοητεία στη σειρά, η Skoda εισήγαγε το γρήγορο scoutline spaceback. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα μοντέλα Scoda Octavia Scout και Roomster Scout, το Scoutline προσθέτει κάποια ανθεκτικότητα faux-4×4 στο γρήγορο, ωστόσο δεν υπάρχουν σχέδια να το προσφέρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
3

Τοποθετημένο για να κυκλοφορήσει ως σχεδιασμός μόνο για την Ευρώπη τον Ιούλιο, το Scoutline προσθέτει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά καθώς και πίσω, μαύρο πλαστικό σώμα, καθώς και skidplates από κάτω. Μια επιλογή των στυλ τροχών 16 ιντσών ή 17 ιντσών θα προσφέρονται μαζί με «νεανικά» χαρακτηριστικά στυλ όπως χρωμιωμένους καθρέφτες πόρτας. Πρόκειται επίσης για να προσφέρεται σε ένα μάλλον «φιστίκι πράσινου» όπως απεικονίζεται.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες οικιακές hatchbacks
Εκτός από αυτά τα τσιμπήματα, τα αυτοκίνητα και το φορτηγό είναι ακριβώς το ίδιο που σημαίνει παρά την εμφάνιση, δεν προσφέρεται τετρακίνηση, καθώς δεν έχετε ακόμη αυξημένη αναστολή. Σημαίνει ότι η γρήγορη διαστημική ανίχνευση δεν είναι πραγματικά εξοπλισμένη για να ασχοληθεί με οτιδήποτε πιο απαιτητικό από τα επιτάχια των κέντρων της πόλης. Οι ίδιοι ακριβώς κινητήρες εμφανίζονται όπως στο ρουτίνα γρήγορης διαστημικής εκμετάλλευσης που κυμαίνεται από την 1,2 TSI βενζίνη, όσο και το 1,6 TDI Diesel, ωστόσο, η Skoda αποδοτική καινοτομία της Greenline της Skoda δεν θα προσφερθεί – ίσως για να αποτρέψει μια σύγχυση «Greenline Scoutline» Edition.
3

Ειδικές εκδόσεις που έχουν σχεδιαστεί για να γοητεύουν τους νεότερους πελάτες είναι κάτι που έχει δοκιμάσει η Skoda πριν – το Fast προσφέρεται ήδη ως «αθλητισμό» καθώς και έκδοση Monte Carlo. Η Skoda δηλώνει ότι έχει προσφέρει πάνω από 105.000 γρήγορους χώρους ήδη, καθώς και έτσι επιθυμεί να διαφοροποιήσει την ποικιλία για να παρατείνει τη γοητεία της πέρα ​​από την παραδοσιακή βάση πελατών προσανατολισμένη στην αξία.
Θα αγοράσατε ένα Skoda Fast SpaceBack Scoutline εάν ήρθε στο Ηνωμένο Βασίλειο; Γιατί να μην μας πείτε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *