Η Chevrolet εκθέτει το ζευγάρι ειδικών εκδόσεων Corvette

, αποκάλυψε δύο νέες ειδικές εκδόσεις του Chevrolet Corvette από το πίσω μέρος των θετικών αντιδράσεων σε δύο ιδέες που παρουσιάστηκαν στο περασμένο έτος SEMA Motor Show. Ο πρώτος, που ονομάζεται Ατλαντικός, βασίζεται στο μετατρέψιμο καθώς και να κλίνει προς ένα πολύ πιο κομψό φινίρισμα, ενώ ο δεύτερος, που ονομάζεται Ειρηνικός, βασίζεται στο Stingray καθώς και να πάρει πολύ πιο επιθετικό στυλ μέσα καθώς και έξω.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν το πακέτο Z51 ως βασικές (ήδη βασικές συσκευές σε όλα τα μοντέλα του Ηνωμένου Βασιλείου) καθώς και λειτουργικά προσαρμοσμένα χαλιά δαπέδου, πασπαλίζουμε φρουράς καθώς και πίσω πλάκα. Επιπλέον, ο Ατλαντικός, παίρνει έναν δημοφιλή μπροστινό διαχωριστή του Z06, τους γκρίζους εξωτερικούς αεραγωγούς, τα γραφικά του Bonnet καθώς και τα ένθετα του συστήματος στέγης, τους τροχούς των χρωμίων καθώς και τις προσαρμοσμένες αποσκευές.
Ο σχεδιασμός του Ειρηνικού προσθέτει πλήρους μήκους σατέν μαύρες ρίγες αγώνων, σατέν μαύρους τροχούς με καλύμματα κεντρικών κέντρων Stingray, bodykit από ίνες άνθρακα καθώς και πίνακα συστήματος στέγης, οπίσθιο σπόιλερ άνθρακα, καθρέφτες καθώς και εξωτερικά κονκάρδες καθώς και κόκκινα φρένα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν αθλητικά καθίσματα ανταγωνισμού που διακόπτονται είτε με κόκκινο είτε μαύρο, διακοσμητικό κτύπημα από ανθρακονήματα, καθώς και κάλυμμα εσωτερικού οχήματος. Οι επιλογές χρωμάτων περιορίζονται σε κόκκινο, μαύρο, λευκό, λουρί ή γκρι.
• Chevrolet Corvette Stingray Review
Κάτω από το δέρμα θα ανακαλύψετε το V8 460bhp 6,2 λίτρων, ικανό να καλύψει 0-62 μίλια / ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, και στα δύο αυτοκίνητα, αν και ο Ατλαντικός περιλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ ο σπορ-Ειρηνικός σχεδιασμός περιλαμβάνει επτά τάσεις μετάδοση εγχειριδίου. Το πακέτο Z51 Standard-Fit προσθέτει ένα περιορισμένο διαφορικό ολίσθησης, μεγαλύτερα ελαστικά, τροχούς καθώς και φρένα, καθώς και πιο σταθερή ανάρτηση.
Δεν υπάρχουν ακόμη νέα σχετικά με το κόστος ή αν αυτές οι δύο εκδόσεις θα προσφέρονται στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *