Το νέο ηλεκτρικό EQS Saloon της Mercedes Eqs προς πώληση τώρα από £ 99.995

Η νέα καθαρή ηλεκτρική EQS Saloon της Mercedes πωλείται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έξοδα για το ηλεκτρικό εναλλακτικό της εταιρείας S-Class που ξεκινά από £ 99.995. Αυτό το τοποθετεί στο ίδιο ακριβώς πρωτάθλημα με την έκδοση-κορυφαία έκδοση του Tesla Design S.
Προς το παρόν, η μόνη έκδοση της ηλεκτρικής λιμουζίνας στην πώληση είναι το EQS 450+, το οποίο διαθέτει μπαταρία 107,8kWh καθώς και κινητήρα 328bhp τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Το σύστημα παρέχει χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 6,2 δευτερολέπτων καθώς και μέγιστη ποικιλία 453 μιλίων.

Νέα αξιολόγηση της Mercedes EQS 2021

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επαληθευμένη ημερομηνία πώλησης για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο AMG της εταιρείας, το EQS 53, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο 2021 Motor Show του Μονάχου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Νέες Eqs Mercedes: Επίπεδα TRIM
Επί του παρόντος, η ποικιλία EQS Mercedes διαχωρίζεται σε πέντε προδιαγραφές. Το πιο προσιτό EQS 450+ AMG Design είναι βασικό με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, πανοραμική ηλιοροφή, τιμόνι οπίσθιου τροχού 4,5 μοιρών καθώς και εξωτερικό επένδυση AMG σε μαύρο καθώς και χρώμιο.
Στο εσωτερικό, υπάρχει δερμάτινη ταπετσαρία, θερμαινόμενο μπροστινό, καθώς και πίσω καθίσματα, ένα αθλητικό τιμόνι με επίπεδη πυθμένα καθώς και δύο οθόνες τοποθετημένες στον πίνακα ελέγχου-ένα σύστημα 12,3 ιντσών για το σύμπλεγμα μετρητών καθώς και ένα σύστημα ψυχαγωγίας 12,8 ιντσών.
22

Ενισχύοντας ένα σκαλοπάτι, υπάρχει AMG Line Premium. Προσθέτει £ 7.000 στο κόστος εκκίνησης του λιγότερο ακριβού μοντέλου καθώς και φέρνει ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, βιντεοκάμερα 360 μοιρών καθώς και γυαλί ακουστικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Στο εσωτερικό του, υπάρχει επίσης ένα σύστημα θορύβου που περιβάλλει το Burmester καθώς και ενεργό φωτισμό περιβάλλοντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *