Το Apollo Automobil εισάγει £ 2 εκατομμύρια δηλαδή το Hypercar

Apollo Automobil αποκάλυψε το νέο του IE (Intensa Emozione) Hypercar, που περιορίζεται σε μια εξαιρετικά αποκλειστική πορεία 10 μονάδων. Το όχημα είναι μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το ειδικό Exotica όπως το Ferrari Laferrari και ο Aston Martin Valkyrie.
Κυριολεκτικά εξισορροπείται στα αγγλικά ως «έντονη συγκίνηση», έχει καθιερωθεί από τον Apollo στην Ιταλία με στόχο να επαναφέρει τη σύνδεση μεταξύ του σοφέρ καθώς και του οχήματος που δηλώνει ότι έχει χαθεί λόγω της ενισχυτικής ύπαρξης της αυτόνομης τεχνολογίας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα hypercars 2017
Το ήθος του Απόλλωνα αποδεικνύεται κάτω από το καπό. Αντί για ένα έξυπνο turbo-hybrid powertrain, το IE τροφοδοτείται από έναν φυσικά αναρροφημένο κινητήρα V12 6,3 λίτρων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ του Apollo καθώς και των συναδέλφων της ιταλικής εταιρείας Autotecnica Motori. Το V12 δημιουργεί 780bhp καθώς και 760nm ροπής καθώς και ένα redline 9.000rpm. Τρεις λειτουργίες κινητήρα προσφέρονται στο IE για χρήση οδικής χρήσης, την οδήγηση υγρού καιρού, καθώς και τη λειτουργία πλήρους διαδρομής για να καλέσετε σε όλα τα 780bhp.
29

Το σασί γίνεται εντελώς έξω από τις ίνες άνθρακα, με το μονοκόκκινο καθώς και τα υποπλαίσια να ζυγίζουν μόλις 105kg. Ολόκληρο το όχημα έχει βάρος 1250kg καθώς και σε ελαστικά Michelin Sport Cup 2.
Ως αποτέλεσμα του ελαφρού σώματος καθώς και της απόδοσης του κινητήρα, το 0-62mph διαρκεί μόλις 2,7 δευτερόλεπτα καθώς και η τελική ταχύτητα είναι 208 μίλια / ώρα. Σε σύγκριση με τους αντιπάλους του hypercar, φαίνεται λίγο υποτονικό, ωστόσο το IE είναι εξοπλισμένο με προχωρημένη αεροδυναμική που μειώνει την τελική ταχύτητα, ωστόσο ενισχύει την απόδοση σε αγώνες.
Το αεροδυναμικό σώμα παράγει 1350kg downforce άνω των 186 μίλια / ώρα με αεροδυναμική αποτελεσματικότητα που ο Apollo δηλώνει ότι είναι καλύτερος σε ένα όχημα LMP2 από αυτό ενός supercar.
29

Το IE συμμορφώνεται με την έννοια του Arrow, η οποία πρόκειται να μεταβεί στην παραγωγή το 2019. Το IE είναι η δεύτερη είσοδος του Απόλλωνα στον κόσμο του Hypercar, επειδή επαναπροσδιορίστηκε από το Gumpert. Κάτω από το Gumpert Guise, δημιούργησε το Supercar του Apollo που έθεσε το ρεκόρ γύρου οχημάτων τότε στο Nurburgring το 2009 με χρόνο 7: 11.57.
Τώρα με την κινεζική υποστήριξη έχει μετατοπίσει πόρους από τη Γερμανία στην Ιταλία στην αγορά για να καθιερώσει το Hypercar IE. Θα έχει μια ετικέτα κόστους πάνω από £ 2 εκατομμύρια.

Τι κάνετε από το Apollo Automobil IE; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *