Το Cholmondeley Pageant of Power Roundup

Η εκδήλωση του Cholmondeley της Power έχει ανοίξει τις πόρτες της και παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα ιστορικά και σύγχρονα αυτοκινητοδρόμους από όλο τον κόσμο. Επιστρέφοντας για ένα έβδομο έτος, η εκπομπή επικεντρώνεται γύρω από ένα ιταλικό θέμα με τον Maserati να επικεντρώνεται στην εκδήλωση καθώς γιορτάζει την εκατονταετηρίδα του.
Μερικά από τα αστέρια που θα εμφανιστούν περιλαμβάνουν ένα Maserati Birdcage του 1959, το οποίο κέρδισε πολλές φυλές σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των νίκες στο Day Spa και το Nurburgring. Ένας Napier Bentley του 1929 θα είναι επίσης στο Chomondeley, που τροφοδοτείται από έναν κινητήρα αεροσκαφών W12 24 λίτρων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Φεστιβάλ Goodwood της προεπισκόπησης ταχύτητας
Τα πιο πρόσφατα κλασικά αποτελούνται από το Ferrari F40, το Lancia Delta Intergrale, το Lamborghini SV Diablo, το Audi Quattro S1 και το Original Fiat 500. Η πορεία ταχύτητας που θα αντιμετωπίσουν οι σκίουροι μέσω του εδάφους του Κάστρου Χολμμοντέ. Το 2008 η διαδρομή διευρύνθηκε και επανεμφανίστηκε για να κάνει την τροχιά 1,2 μιλίων κατάλληλη για ένα ευρύτερο φάσμα οχημάτων.
Το αρχείο LAP ανήκει στον Robbie Kerr, ο οποίος χόρεψε ένα ριζοσπαστικό SR8 RX γύρω από το μάθημα σε 55,29 δευτερόλεπτα πέρυσι. Τα εισιτήρια για την τριήμερη εκδήλωση εξακολουθούν να πωλούνται και να είναι διαθέσιμα από το www.cpop.co.uk.
Αστέρια
Maserati Birdcage
Το αγωνιστικό αυτοκίνητο Masrati Tipo 61 ονομάστηκε το «Birdcage» λόγω του σύνθετου και σύνθετου πλαισίου του διαστημικού πλαισίου. Κάτω από το καμπύλο καπό κάθεται ένας κινητήρας 2,9 λίτρων-τεσσάρων Maserati. Το Birdcage είναι ένα από τα μόνο 17 μοντέλα που κατασκευάστηκαν ποτέ.
Maserati 250F
Ένα από τα καλύτερα σχέδια Gran Prix της δεκαετίας του 1950, παράγονται μόνο 26 παραδείγματα του Maserati 250F. Ο Sir Strating Moss και ο Juan Manuel-Fangio έτρεξαν το 250F κατά τη διάρκεια του χρόνου του στη Formula 1, με αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα να αγωνίζεται στη νίκη από τον Moss στο 1956 Monaco Grand Prix
McLaren 650s
Ένα άλλο αστέρι show είναι το πρόσφατα εισαγόμενο McLaren 650s. Αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο, η άμεση επιτυχία και η δημοτικότητα του supercar αναγκάστηκε McLaren σε άξονα το 12C από την παραγωγή. Κατασκευασμένο από ελαφρές ίνες άνθρακα, που βρίσκεται πίσω από τον αυτοκινητιστή κάθεται ένας κινητήρας 3,80Litre Twin-Turbo V8 που αναπτύσσει 640bhp.
Cooper Monaco Maserati
Το Cooper Monaco είναι μόνο ένα από τα είδη του. Εξοπλισμένο με κινητήρα Maserati πέντε λίτρων, δημιουργήθηκε για να διαρκέσει περίπου 500bhp. Μέχρι πρόσφατα έχει περάσει 26 χρόνια σε μια συλλογή, αλλά τώρα αγωνίζεται και πάλι και πρόσφατα κέρδισε τον αγώνα Maserati Centenary στο Donnington Park.

Πήγατε στη διοργάνωση της εξουσίας φέτος; Πείτε μας τι σκεφτήκατε την εκδήλωση στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *