Η Dacia Duster Oroch pick-up αποκάλυψε στο Μπουένος Άιρες

Renault ήταν ταραχώδης στο Μπουένος Άιρες. Απλώς αποκάλυψε το νέο Sandero RS Hot Hatch στην Αργεντινή Αναδυόμενη Αγορά Show, καθώς και τώρα δημιούργησε το πρώτο του pick-up φορτηγό που χρησιμοποιεί το Dacia Sandero 4×4 ως βάση. Ούτε ο σχεδιασμός δεν έχει οριστεί για να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το βιομηχανικό αυτοκίνητο που βασίζεται στο Duster ήταν πολύ πειράζει για πρώτη φορά στο Σάο Πάολο τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς και η ιδιότητα του Renault Duster Oroch (βλέπε βίντεο παρακάτω) με μια παραγωγή που εισάγεται στα τέλη του 2015. Ωστόσο, η Renault επιβεβαιώθηκε στο Automobile αποκαλύπτει ότι Οι μόνες αγορές που πιθανόν να δουν την παραλαβή θα είναι η Λατινική Αμερική καθώς και η Ρωσία.

Το Duster Oroch pick-up αναμενόταν προηγουμένως σε μορφή ιδεών, ωστόσο η έκδοση που αποκαλύφθηκε φαίνεται σχετικά έτοιμη για παραγωγή για εμάς. Το μπροστινό τέλος μέχρι το B-Pillar δανείζεται σχεδόν αμετάβλητο από το βασικό 4×4 Traveler Car, ωστόσο το Oroch είναι όλη η τροποποίηση από εκεί προς τα πίσω. Ο σχεδιασμός διπλής καμπύλης δίνει τη μέθοδο σε μια επίπεδη φορτισμένη καθώς και αναπτυσσόμενη πόρτα αποστολής, με ασημένιες ράγες στέγης που εκτείνονται προς τα πάνω.
Παρόλο που οι πληροφορίες είναι σπάνιες, θα περιμένουμε από το Oroch να χρησιμοποιήσει την υπάρχουσα σειρά κινητήρων της Renault, υποδεικνύοντας βενζίνη 1,6 λίτρων καθώς και μονάδες ντίζελ DCI 1,5 λίτρων θα φέρει από το Duster αρκετά αμετάβλητο. Το εσωτερικό είναι επίσης γνωστό ναύλο Duster, αν και ο πολύ περισσότερος τρόπος ζωής των δυνατοτήτων της παραλαβής μπορεί να φέρει μαζί μερικές επιπλέον επιλογές.
Μαζί με τη νέα παραλαβή του Duster, η Renault-Nissan Alliance προετοιμάζει επίσης τη νέα Nissan Navara NP300-αν και δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το αν θα έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά την αποκάλυψη σχεδόν πριν από περίπου ένα χρόνο. Η φήμη το έχει, αυτό θα δημιουργήσει αργότερα μια παραλαβή της Mercedes που είναι πιθανό να έρθει εδώ-αναμένεται στους αντιπροσώπους μέχρι το τέλος του 2017.
Τώρα ελέγξτε πολύ περισσότερα για το φημολογούμενο φορτηγό Mercedes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *