Αυτοκίνητοι κόκκινο x ενδείξεις που τώρα εφαρμόζονται από κάμερες

αυτοκινητόδρομο κόκκινο x ενδείξεις που υποδεικνύουν μια κλειστή λωρίδα επιβάλλονται τώρα από κάμερες. Η νομοθεσία του γραφείου στο σπίτι, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 10 Ιουνίου 2019, επιτρέπει στους αυτοκινητόδρομους της Αγγλίας να χρησιμοποιούν κάμερες για να εκδίδουν άμεσα προειδοποιήσεις σταθερής ποινής (FPNs) σε οδηγούς που παραμελούν τις ενδείξεις του Red X στα γάντια των αυτοκινητοδρόμων.
Οι αυτοκινητιστές που αλιεύονται από τις κάμερες θα λάβουν τρία σημεία ποινής στην άδεια οδήγησης τους και θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο μέχρι £ 100.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τι είναι ένας έξυπνος αυτοκινητόδρομος;
Σύμφωνα με τους προηγούμενους κανόνες, οι οδηγοί θα μπορούσαν να εκδοθούν μόνο ένα FPN για να αγνοήσουν ένα σήμα Red X εάν ένας αστυνομικός τους έπιασε το να το πράξουν, πράγμα που έγινε απίθανο να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων οδικής κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε μια προσπάθεια να περιορίσει το αδίκημα, οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας εξέδωσαν πολύ περισσότερα από 180.000 επιστολές προειδοποίησης σε σκαφών, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αρχές του 2017. Στο πλαίσιο του νέου συστήματος επιβολής του CAM, ακριβώς όπως τα αδικήματα επιτάχυνσης των αυτοκινητοδρόμων, η αστυνομία όπου εμφανίζεται η παραβίαση του κόκκινου Χ. είναι αυτό που εκδίδει το FPN.
Όταν το βήμα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο, ο Mike Wilson, επικεφαλής μηχανικός αυτοκινητοδρόμων στην Highways England, λέει: “Οι αυτοκινητόδρομοι μας είναι ήδη από τους ασφαλέστερους στον κόσμο, αλλά αυτό το βήμα θα τους κάνει ακόμη πιο ασφαλείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *