Ο νέος διάδοχος Bugatti Veyron Spied Testing

ένας διάδοχος του ισχυρού Bugatti Veyron βρίσκεται υπό εξέλιξη και οι κατάσκοποι μας έχουν πιάσει δύο ενδιαφέροντα πρωτότυπα στις πρώτες δοκιμές στο Nurburgring. Φαίνεται ότι ο Bugatti σχεδιάζει να αυξήσει το παιχνίδι του μετά από αντίπαλους hypercars όπως το Ferrari Laferrari, το McLaren P1 και το Porsche 918 Spyder που φτάνουν στη σκηνή. Ενώ το μαύρο και καφέ δοκιμαστικό μουλάρι δίνει πολύ λίγο μακριά εκτός από μια κεραία τηλεμετρίας κολλημένη στην οροφή, το λευκό αυτοκίνητο είναι εντελώς πιο μυστηριώδες. Μια δομή αλουμινίου είναι σαφώς ορατή προεξέχουσα από τον κόλπο του κινητήρα, υποδηλώνοντας κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα των 1.183bhp 8,0 λίτρων 8,0 λίτρων W16. Ο Wolfgang Schreiber, Διευθύνων Σύμβουλος του Bugatti μέχρι να αναλάβει η Wolfgang Durheimer την 1η Ιουνίου του τρέχοντος έτους, δήλωσε προηγουμένως ότι ο διάδοχος του Veyron θα είναι πολύ πιο ισχυρός, αλλά αν θα παρουσιάσει μια ενισχυμένη έκδοση του υπάρχοντος κινητήρα, Το στοιχείο θα προστεθεί, εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ποιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο; Ωστόσο, όταν μιλήσαμε με τον κύριο μηχανικό αυτοκινήτων του Bugatti, τον Jens Schulenburg πέρυσι, μας είπε: “” Η μεγάλη πρόκληση για το επόμενο αυτοκίνητο θα μειώσει το βάρος – ρίχνουμε μια ματιά σε μερικές εκπληκτικές τεχνολογίες, όπως οι τροχοί που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από άνθρακα ίνα. Τα υβρίδια είναι σίγουρα κάτι που εξετάζουμε επίσης, “υποδηλώνοντας σημαντική εξοικονόμηση βάρους στην κατασκευή του αυτοκινήτου και τους ηλεκτρικούς κινητήρες για να συμπληρώσουν τον κινητήρα των 8.0 λίτρων.
Με την ισχύ που αναμένεται να ανέβει μέχρι και 1.500bhp και ροπή σε περίπου 2.000nm, η απόδοση θα έπρεπε να είναι χαρακτηριστική. Ένας χρόνος 0-62 μίλια / ώρα κάτω των 2,5 δευτερολέπτων και μια κορυφαία ταχύτητα βόρεια των 270 μίλια / ώρα είναι δυνατή, αρπάζοντας τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου του κόσμου από το Venom 1,244bhp 270,49mph Hennessey. Με το τετράθυρο Galibier τώρα επίσημα άξονα από τα σχέδια Bugatti, ο διάδοχος Veyron είναι ευθυγραμμισμένος για να εισέλθει στην παραγωγή σύντομα μετά από τους λιγότερους από 50 εναπομείναντες αθλητικές οδούς πωλούνται. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να δούμε τον νεοφερμένο το 2014, αν και ένα ντεμπούτο προς τα τέλη του 2015 είναι εφικτό, με μια ετικέτα τιμών που θα μπορούσε να μεθάσει τη μέθοδο των £ 2 εκατομμυρίων.

Μάθετε τα πάντα για τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *