Το ετήσιο κέρδος των £ 500 εκατομμυρίων δεν είναι αρκετό για να επιβιώσουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων

να έχουν ποτέ την αίσθηση ότι ορισμένες εταιρείες χρεώνουν τους αυτοκινητιστές πάρα πολύ για προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο; Ότι τα περιθώρια κέρδους τους είναι άψογα υψηλά; Ότι θα εξακολουθούσαν να είναι υπέροχα κερδοφόρα, ακόμη και αν έσφαξαν σοβαρά τις τιμές λιανικής;
Για έκτακτης ανάγκης και άλλους λόγους, το έξυπνο τηλέφωνο είναι απαραίτητο για τον σημερινό χρήστη αυτοκινήτου και το iPhone είναι από τα καλύτερα. Αλλά δεν είναι η Apple να ξέρετε τι γνωρίζει ένα ετήσιο κέρδος περίπου 60 δισ. Δολαρίων (£ 49,5δις) από τους πελάτες της; Αυτό είναι πάνω από £ 850 εκατομμύρια την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους. Η Αρχιτεκτονική Samsung Electronics (που δεν πρέπει να συγχέεται με το χέρι του αυτοκινήτου της Samsung και άλλα τμήματα) είναι ένα τσαλακωμένο λιγότερο από το Apple, εγκαθιστώντας για £ 33 δισ. Ετησίως.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η Aston Martin ανακοινώνει την απώλεια 78,8 εκατομμυρίων £
Ορισμένες τράπεζες έκαναν πάνω από £ 25δις ανά τεμάχιο κατά την ίδια περίοδο 12 μηνών. Οι πετρελαϊκοί γίγαντες, όπως η Shell και η Exxon Mobil, απολάμβαναν ετήσια κέρδη ύψους £ 16 δισ. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις είναι κοντά στην κορυφή της κερδοφορίας της Premier League. Αλλά είναι συγκριτικοί πρεσβύτεροι παράλληλα με το μικρό πετρέλαιο και το αέριο που ονομάζεται Saudi Aramco. Καταλαμβάνει την κορυφαία υποδοχή στο παγκόσμιο τραπέζι με κέρδος 2018 ύψους £ 91δις – το οποίο ήταν σχεδόν 50 τοις εκατό επάνω το 2017. Ωραία δουλειά αν μπορείτε να το πάρετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *