Η Nissan αποκαλύπτει τέσσερις νέες ιδέες για την προεπισκόπηση της μονάδας ηλεκτροδότησης

Η Nissan πρόσφατα αποκάλυψε τη στρατηγική ηλεκτροδότησής του, επιβεβαιώνοντας ότι θα εισήγαγε 23 ηλεκτρισμένα σχέδια από τώρα καθώς και το 2030. 15 από αυτά τα οχήματα θα είναι καθαρά ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και Η επιχείρηση έχει προεπισκόπηση ακριβώς πώς μερικοί από αυτούς θα φαίνονται με αυτές τις τέσσερις νέες έννοιες.
Το πρώτο από το μάτσο, που ονομάζεται Nissan Chill Out, δεν είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα. Θα μεταμορφωθεί στην αντικατάσταση της μάρκας για το Leaf, το οποίο θα μεταφερθεί στην παραγωγή στη μέση αυτής της δεκαετίας, οδηγώντας την προώθηση του Nissan Refvented Sunderland EV Hub.

15 ΝΕΑ NISSAN EVS για εισαγωγή μέχρι το 2030 σε μονάδα ηλεκτροδότησης

Το Chill Out είναι ένα coupe-suv, το οποίο δημιουργείται για να ανταγωνιστεί το Citroen E-C4. Παρέχει επίσης την ίδια ακριβώς γλώσσα στυλ με την μεγαλύτερη EV της Nissan, το Ariya, που μοιράζεται τους ίδιους στενούς προβολείς, τη μάσκα σχήματος U καθώς και το αλεξήνεμο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Βασίζεται στις βάσεις CMF-EV της μάρκας, καθώς και να τροφοδοτείται από τον ηλεκτρικό κινητήρα E-4ORCE της Nissan, και τα δύο έδειξαν επίσης την Ariya. Ωστόσο, οι κάπως μικρότερες διαστάσεις του Chill Out δείχνουν ότι θα περιλαμβάνει πιθανώς μικρότερη μπαταρία από τη μονάδα 87kWh της Ariya.
Η Nissan δεν έχει ακόμη επαληθεύσει με ακρίβεια πόση δύναμη θα κάνει το σύστημα E-4ORCE στην ενδεχόμενη παραγωγή της chill out, ωστόσο η Ariya με τετρακίνηση προσφέρεται με επιλογή τριών εξόδων. Η λιγότερο δαπανηρή έκδοση δημιουργεί 275bhp, ο σχεδιασμός μεσαίας εμβέλειας έχει 302bhp καθώς και η παραλλαγή της ναυαρχίδας παράγει ένα επιβλητικό 389bhp καθώς και ροπή 600nm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *