Το νέο Armored Range Rover Sentinel αποκάλυψε

Land Rover Ειδικές επιχειρήσεις αυτοκινήτων (SVO) αποκάλυψε την τρέχουσα επανάληψη του Range Rover Sentinel, ενός τεθωρακισμένου αυτοκινήτου που προορίζεται να εξασφαλίσει τους κατοίκους του ενάντια στις «σύγχρονες και ασυνήθιστες μορφές επίθεσης», συμπεριλαμβανομένων των πυροβολισμών, και αυτοσχεδιασμένες εκρηκτικές συσκευές. Το νέο αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Show Safety and Policing στο Home Office στις 5-7 Μαρτίου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το SVO έχει προσθέσει πάνω από έναν τόνο θωράκισης και ενισχυμένου γυαλιού για να επιτευχθεί η βαλλιστική και έκρηξη πιστοποίησης που απαιτείται για τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου. Για την αντιμετώπιση του επιπλέον βάρους, ο βενζινοκινητήρας V6 που τοποθετήθηκε στο προηγούμενο Sentinel έχει αντικατασταθεί από μια έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 του Jaguar Land Rover με 374bhp και ένα αποτέλεσμα 10,4 δευτερολέπτων 0-62mph. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται σε 120 μίλια / ώρα.
• Καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα 2019
Η Land Rover ισχυρίζεται ότι το Range Rover διατηρεί μεγάλο μέρος της ικανότητάς του εκτός δρόμου, παρά το επιπλέον βάρος του, με τα συστήματα ελέγχου του σασί, την ανάρτηση, τα φρένα και τη σταθερότητα να τροποποιηθούν για να λογοδοτήσουν για την προστιθέμενη κηλίδα. Η Land Rover λέει επίσης ότι η απόδοση εκτός δρόμου του Sentinel είναι απαράμιλλη για ένα αυτοκίνητο αυτού του τύπου.
Το Sentinel διαθέτει ένα σύστημα run-flat το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να οδηγείται έως και 30 μίλια σε ταχύτητες μέχρι 50 μίλια / ώρα με κατεστραμμένο ελαστικό. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ένα σύστημα PA, σειρήνες και φωτισμός έκτακτης ανάγκης, μαζί με ένα προαιρετικό σύστημα μπροστινού παραθύρου που επιτρέπει μόνο μια σταγόνα 150mm για να επιτρέψει την «παράδοση εγγράφων».
Στο εσωτερικό του, το Range Rover Sentinel διαθέτει την ίδια πολυτελή πολυτελή όπως φαίνεται στα συμβατικά μοντέλα αυτοβιογραφίας κορυφαίων Spec. Στερεά από δέρμα και ξύλο, ενημερωμένη ψυχαγωγία διπλής οθόνης Touch Pro Duo, τετράκλινο έλεγχο του κλίματος και θερμαινόμενα και δροσερά καθίσματα μασάζ. Οι πλήρεις χαρακτηριστικά φωτισμού LED έξω, ενώ ένα προαιρετικό μαύρο πακέτο μπορεί να προσδιοριστεί για να αντικαταστήσει τις εξωτερικές λεπτομέρειες του χρώματος του μοντέλου.
Τι πιστεύετε για το Bulletproof Range Rover; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *