Η εισβολή των Mega-Catches

Η επιστροφή του Ford Focus RS είναι τεράστια νέα, καθώς και με έναν φημολογούμενο κινητήρα 350bhp από το Ford Mustang κάτω Πώληση ήδη ή λόγω των επόμενων δύο ετών.
Ενώ το Ford Focus RS είναι σίγουρα μια καυτή προσφορά, υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες καταπακτές στον ορίζοντα – κανένας από τους οποίους δεν είναι πιο έντονα από τον επόμενο Honda Civic Type R. Η Honda δεν έχει τη δύναμη της εστίασης Rs ή μερικά από τα άλλα οχήματα που περιγράφονται εδώ, ωστόσο έχει μια απίστευτη κληρονομιά καθώς και – κρίνοντας από την ιδέα (απεικονίζεται) – κάποια σοβαρά εξωφρενικά βλέμματα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Πολλές από αυτές τις καυτές καταπακτές πηγαίνουν τετρακίνηση στην αναζήτηση για ταχύτερους χρόνους 0-62 μίλια / ώρα, ενώ άλλοι-όπως ο τύπος R-στοχεύουν στο ρεκόρ Nurburgring Lap. Το Seat Leon Cupra κατέχει σήμερα αυτό, ωστόσο η Renault βελτιώνει το Megane RS σε ένα απόσπασμα για να ανακτήσει τον τίτλο καθώς και η Honda εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι ο επόμενος τύπος R είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς μπροστινής τροχιάς από τη στιγμή που εισήγαγε το επόμενο έτος – Μέχρι να εμφανιστεί η εστίαση RS ούτως ή άλλως.
Honda Civic Type R
Λήψη: στα μέσα του 2015 | Τιμή: £ 30.000 (EST) 0-62mph: 5.5 δευτερόλεπτα (EST) | Ισχύς: 300bhp (EST)
Το Civic Type R επιστρέφει, ωστόσο θα είναι μάλλον διαφορετικό από κάθε τύπο των προκατόχων του. Τα μεγαλύτερα νέα είναι ότι ο κινητήρας I-VTEC που προκαλεί φυσική αναρρόφηση θα αντικατασταθεί από ένα νέο turbo 2.0 λίτρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *