Το Jeep Wrangler Red Rock Edition μπορεί να είναι απλώς το μέγιστο τζιπ

μια ιδέα Jeep που εκτίθεται στο show SEMA στο Λας Βέγκας έχει επαληθευτεί για περιορισμένη παραγωγή στις ΗΠΑ. Μόνο 50 από τους Red Rock Jeep Wranglers θα κυκλοφορήσουν στην πώληση, καθώς το Jeep γιορτάζει 50 χρόνια από την εκδήλωση του Jeep Safari του Πάσχα, παράγοντας αυτό το μέγιστο μοντέλο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Θα είναι η πιο περιορισμένη έκδοση Wrangler παραγωγής που έγινε ποτέ, καθώς βασίζεται σε μια ιδέα Red Rock Responder που εκτίθεται νωρίτερα αυτό το έτος. Η ιδέα που εμφανίζεται στο SEMA Show, το οποίο οι μεγάλες σε Crazy Us Concepts διαθέτουν ένα σετ ανυψωτικών δύο ιντσών καθώς και ελαστικά 35 ιντσών, αν και αυτές θα είναι επιλογές έρχονται χρόνο παραγωγής.
• Τα καλύτερα 4x4s για να φτάσετε τώρα
Το Wrangler είναι ένα εμπορικό σήμα μετατρέψιμο σχέδιο με καλύμματα καμβά, ωστόσο, διαχωρίζεται από ένα προσαρμοσμένο κόκκινο paintjob καθώς και ειδικές χαλκομανίες στο καπό. Οι προβολείς LED καθώς και τα φώτα ομίχλης προστίθενται επίσης για τον ειδικό σχεδιασμό, ενώ το Winch Rubicon θα παρέχεται μια εγγύηση Jeep για πρώτη φορά. Έχει αντιμετωπιστεί σε ένα ειδικό κάλυμμα για να εξασφαλίσει από τη σκουριά.
4

Η ζήτηση αναμένεται να είναι υψηλή, καθώς το βασικό Jeep Wrangler είναι το πιο εξατομικευμένο όχημα στην οικογένεια αυτοκινήτων Fiat Chrysler. Η τυπική δαπάνη με την μάρκα αδελφών Mopar Aftermarket σε αξεσουάρ Wrangler είναι $ 700 (£ 454). Αυτό είναι οτιδήποτε από πιο προσιτά χαλάκια δαπέδου έως ακριβές αναβαθμίσεις ανάρτησης.
Ο Pietro Gorlier, επικεφαλής της υπηρεσίας καθώς και τμήματα (Mopar), δήλωσε: “Είναι ένα γεγονός ακριβώς πώς να εξατομικεύσουμε ένα αυτοκίνητο. Η διαθεσιμότητα αξεσουάρ είναι ένας από τους πρώτους πέντε λόγους για να αποκτήσετε ένα όχημα μαζί με το κόστος καθώς και την κατανάλωση καυσίμου. “Οι τιμές καθώς και οι ημερομηνίες πώλησης για την περιορισμένη έκδοση Red Rock Wrangler Design έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.
Για τα μεγαλύτερα αστέρια της εκπομπής SEMA 2015 στο Λας Βέγκας Κάντε κλικ εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *