Η Toyota Prius Hybrid δεν απαλλάσσεται πλέον από το τέλος συμφόρησης του Λονδίνου

νέοι αγοραστές του Toyota Prius Hybrid δεν θα απαλλάσσονται πλέον από την χρέωση συμφόρησης του Λονδίνου, μετά από μια τροποποίηση στη μέθοδο των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) καθορίζονται επίσημη παραγωγή πάνω από το όριο εξαίρεσης 75g/km.
Ενώ οι σημερινοί ιδιοκτήτες Prius δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή, οποιοσδήποτε αγόρασε ένα νέο Prius από την 1η Φεβρουαρίου 2018 θα ανακαλύψει το όχημά του που κρίνεται ενάντια σε ενημερωμένα κριτήρια, υπονοώντας ότι θα έχουν να πληρώσουν την κατηγορία συμφόρησης των £ 11,50 της πρωτεύουσας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Prius χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει επίσημα 70g/km του CO2 όταν τρέχει σε τροχούς 15 ιντσών. Αυτό το έκανε προτιμώμενο από τους ιδιοκτήτες προσωπικών μίσθωσης, καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο Λονδίνο ενώ δραπετεύουν από τη φόρτιση της συμφόρησης. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός έχει ενισχυθεί τώρα σε 78g/km, ενώ τα επίπεδα CO2 για ένα Prius που τρέχει σε κράματα 17 ιντσών έχουν ενισχυθεί από 76 σε 82g/km.
Η αύξηση έχει έρθει από τότε που η Toyota αλλάζει το προσδιορισμό που χρησιμοποιεί για να μετρήσει τα επίπεδα CO2 του Prius από το NEDC σε NEDC-ισοδύναμο. Η τελευταία δοκιμή αναπτύχθηκε για να προηγηθεί της μετάβασης από το NEDC σε νέες απαιτήσεις δοκιμών WLTP το 2019, καθώς και θεωρείται για ένα σπίτι μεταξύ των δύο μέτρων.
Ο ειδικός φόρων κατανάλωσης οχημάτων, που συνήθως κατανοείται ως οδικός φόρος, έχει επίσης βελτιωθεί για όσους αγοράζουν ένα νέο Prius: η επιβάρυνση πρώτου έτους για σχέδια με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών έχει ενισχυθεί από £ 15 σε £ 90. Ενδεχομένως πολύ πιο σημαντικά, τα ποσοστά παροχών σε είδος (BIK) για άτομα της εταιρείας του ίδιου οχήματος έχουν αυξηθεί από 13 σε 17 %.
Ενώ η προσθήκη Prius είναι επίσης πιθανό να προσδιοριστεί σύντομα έναντι των απαιτήσεων ισοδύναμου NEDC, οι χαμηλότερες εκπομπές CO2 των 22G/km (σύμφωνα με τους εξερχόμενους κανόνες NEDC) καθιστούν εξαιρετικά απίθανο τις εκπομπές του θα αυξηθούν πάνω από το όριο εξαίρεσης των αμοιβών συμφόρησης 75G/km/km/ .
Διαβάστε τη στρογγυλοποίηση των καλύτερων επιχειρηματικών οχημάτων για να αγοράσετε τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *