Η BMW i3 ενημερώθηκε με πολύ περισσότερη εμβέλεια και νέες επιλογές επένδυσης

Η BMW ενημέρωσε για άλλη μια φορά το i3. Το ηλεκτρικό hatchback είναι τώρα εξοπλισμένο με μια πυκνότερη μπαταρία, ξεκλειδώνοντας μεγαλύτερες σειρές που απαιτούνται τόσο για τη βάση i3 όσο και για τα πολύ πιο ισχυρά I3s. Η BMW έχει επίσης τροποποιήσει τις επιλογές ολοκλήρωσης και τερματισμού του μοντέλου.
Η κυτταρική χωρητικότητα στη βάση i3 αυξάνεται από 94Ah σε 120Ah, υποδηλώνοντας ότι η χωρητικότητα του πακέτου μπαταρίας ανέρχεται τώρα στα 42,2kWh. Αυτό είναι πρακτικά διπλάσιο από το μέγεθος του αρχικού μοντέλου που ξεκίνησε το 2014, το οποίο είχε μια μπαταρία που έχει βαθμολογηθεί στα 22,6kWh.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• BMW i3 vs Nissan Leaf vs Volkswagen E-Golf vs Renault Zoe
Η νέα μπαταρία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Samsung και βρίσκεται στο ίδιο περίβλημα με το προηγούμενο πακέτο.
Δοκιμασμένες με τις νέες οδηγίες WLTP Το αυτοκίνητο 168bhp καλύπτει τώρα ένα μέγιστο εύρος που απαιτείται από 193 μίλια σε μία μόνο χρέωση – αύξηση 34 μιλίων σε σχέση με την προηγούμενη επανάληψη του i3.
Εν τω μεταξύ, η BMW λέει ότι τα πιο σπορ I3s μπορούν τώρα να πάνε 25 μίλια ακόμη περισσότερο πριν πεθάνει η μπαταρία, με επίσημο μέγιστο εύρος WLTP 177 μίλια. Η BMW δημοσίευσε επίσης αυτό που θεωρεί μια πραγματική εικόνα του κόσμου των 162 μιλίων και για τα δύο μοντέλα.
Η BMW ισχυρίζεται ότι η απόδοση παραμένει η ίδια όπως πριν, με 7,3 δευτερόλεπτα 0-62 μίλια / ώρα που αναφέρεται για το κανονικό i3 και 6,9 δευτερόλεπτα για τα i3s.
Για να χρεώσει, η BMW λέει ότι η νέα μπαταρία θα διαρκέσει 15 ώρες από επίπεδη σε 80 % σε ένα οικιακό βύσμα 2,4kW τριών ακίδων. Χρησιμοποιώντας ένα 11kW BMW I Wallbox διαρκεί 3,2 ώρες, ενώ ένας σταθμός γρήγορου φορτίου 50kW έχει ως αποτέλεσμα μια επαναφόρτιση 42 λεπτών στο 80 %.
Επίσης, καινούργιο για το βασικό αυτοκίνητο είναι ένα αθλητικό πακέτο, εισάγοντας την ευρύτερη διαδρομή και την κατώτερη ανάρτηση κατώτερου αθλητισμού 10mm που είναι εξοπλισμένη στα I3s, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών που τελείωσαν σε γυαλιστερό μαύρο.
Περισσότερες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν ένα νέο μεταλλικό μπεζ και γκρίζο χρώμα του σώματος, νέες επιλογές εσωτερικού χώρου, τη διαθεσιμότητα προσαρμοστικών προβολέων LED και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας IDRIVE με νέα διάταξη μενού.
Η BMW δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τα ενημερωμένα i3 και i3s, αλλά και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το Νοέμβριο.

Ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Στη συνέχεια, πάρτε μια ανάγνωση των καλύτερων ηλεκτρικών αυτοκινήτων προς πώληση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *