Η Peugeot για την εκκίνηση της ανανεωμένης κίνησης & ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Electified Automobile branding στη Γενεύη

Peugeot ανακοίνωσε τη νέα της υπογραφή μάρκας για το 2019, που θα παρουσιαστεί δημοσίως στο φετινό Motor Show της Geneva. Η επανασχεδιασμένη επωνυμία σηματοδοτεί τη μετατόπιση της επιχείρησης προς την ηλεκτροκίνηση και έχει οριστεί εμφανίζεται σε ένα νέο μοντέλο Peugeot φέτος.
Η ενημερωμένη επωνυμία προσαρμόζεται από την τρέχουσα ετικέτα “Motion & Emotion” της Peugeot, η οποία θα διαβάσει στο εξής “Motion & E-Motion”, αναγνωρίζοντας το σχέδιο της εταιρείας να ηλεκτρολογεί ολόκληρο το εύρος της μέχρι το 2023.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Η έννοια του E-E-Gend της Peugeot θα μπορούσε να κατασκευαστεί μετά το 2020
Η νέα ετικέτα θα συνοδεύεται από μια επανασχεδιασμένη έκδοση του έμβλημα λιονταριών της εταιρείας, με κρυστάλλινα πράσινα και μπλε φαινόμενα.
Το νέο σήμα της Peugeot και η ενημερωμένη ετικέτα “Motion & E-Motion” χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην έννοια του e-legend της εταιρείας από το 2018 Paris Motor Show. Στο εγγύς μέλλον, θα εφαρμοστεί επίσης στις εκδόσεις PHEV των μοντέλων 3008, 508 Fastback και 508 SW της εταιρείας.
Ο David Peel, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot UK, δήλωσε: “Η υπογραφή Motion & E-Motion που κυκλοφορεί πραγματικά ενσωματώνει το όραμά μας για αυτό που θέλουμε να υποστηρίξει το εμπορικό σήμα.
“Η προσαρμογή της υπογραφής που χρησιμοποιούμε για σχεδόν μια δεκαετία καταδεικνύει πώς είμαστε ένα εμπορικό σήμα που κολλάει στις βασικές ιδιότητες Peugeot είναι γνωστή, ενώ εξελίσσεται για να ταιριάζει με ένα ηλεκτρικό μέλλον”.
Κάντε κλικ εδώ για όλο το τρέχον στη συσσώρευση μέχρι το 2019 Geneva Motor Show …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *