Τα Automobiles χωρίς οδηγό που εγκρίθηκαν για το Ηνωμένο Βασίλειο

αυτοκινήτων χωρίς οδηγό θα ελεγχθούν σε δημόσιους δρόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά αργότερα φέτος.
Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης – σε συνδυασμό με τη Nissan – έχουν αναπτύξει την τεχνολογία για αυτόνομο αυτοκίνητο για κάποιο χρονικό διάστημα και έχουν ήδη ελέγξει ένα πρωτότυπο που βασίζεται στο φύλλο σε ιδιωτικούς δρόμους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά μια πολύ πιο ουσιαστική δίκη έχει πλέον εξουσιοδοτηθεί από την κυβέρνηση ως μέρος μιας μεθόδου οδικής οδού 28 δισεκατομμυρίων £ που αποκαλύφθηκε χθες.
Υποδεικνύει ότι οι ερευνητές θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν την τεχνολογία σε ήσυχους αγροτικούς και προαστιακούς δρόμους, αρχικά με έναν εφεδρικό αυτοκινητιστή που παρουσιάζεται ως προφύλαξη ασφαλείας.
Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό έχουν ήδη τεθεί μέσω σημαντικών δοκιμών σε άλλα μέρη του κόσμου. Ο στόλος πρωτότυπων της Google κάλυψε πολύ περισσότερα από 300.000 μίλια σε δημόσιους δρόμους στις ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου πλήρως αυτόνομου είναι ήδη παρόντες στα μοντέλα παραγωγής mainstream.
Εξοπλισμός όπως αυτόνομο πέδηση έκτακτης ανάγκης-όπου ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιεί λέιζερ ή ραντάρ για να αισθανθεί άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο και εφαρμόζει τα φρένα εάν ανιχνεύει μια συντριβή είναι επικείμενη-μαζί με τεχνολογίες όπως Sat-Nav, Adaptive Cruise Control και Systems Redure Redure Systems. Δημιουργήστε τη ραχοκοκαλιά ενός αυτοκινήτου χωρίς οδηγό.
Εκτός από το πράσινο φως σε δοκιμές αυτοκινήτων χωρίς οδηγό, η κυβέρνηση έχει επίσης δεσμεύσει άλλα £ 500 εκατομμύρια για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Έχει επίσης δεσμευτεί να επιτύχει χρηματοδότηση για αυτοκινητόδρομους και δρόμους και να διευρύνει και να επανεμφανιστεί μεγάλους δρόμους.
Επιπλέον, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να καταστήσει την εξαετή δέσμευση χρηματοδότησης νομικά δεσμευτική για όποιον βρίσκεται στην εξουσία μετά τις επόμενες εκλογές.
Ο υπουργός Μεταφορών Stephen Hammond δήλωσε: “Για πολύ καιρό, νομίζω ότι πρέπει να δεχτούμε, η πολιτική των δρόμων και οι επενδύσεις έχουν παραμεληθεί. Και οι διαδοχικές κυβερνήσεις δεν κατάφεραν να βρουν μια διαρκή και πολιτικά αξιόπιστη απάντηση στα προβλήματα που επηρεάζουν το οδικό δίκτυο μας.
“Είναι βασικό γεγονός ότι το 1990, η Γαλλία έχει κατασκευάσει 2.700 μίλια νέου αυτοκινητόδρομου – πολύ περισσότερο από ολόκληρο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε κατασκευάσει μόλις 46, μεταξύ 2001 και 2009. και μεταξύ 1990 και 2001, οι ετήσιες δαπάνες για τα σχέδια του Trunk Road στην Αγγλία μειώθηκαν κατά πολύ περισσότερο από 80% σε πραγματικούς όρους ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *