Η BMW 2 Series Active Tourer Spied

Η νέα σειρά BMW 2 Active Tourer έχει κατασκοπεύσει εντελώς αδιάφορη, εκθέτοντας τελικά την πρώτη BMW που θα αναπτυχθεί στην πλατφόρμα UKL1 που χρησιμοποιείται από το τελευταίο MINI.
• Σειρά BMW 2
Αυτή είναι η πρώτη μας επιβεβαίωση ότι ο νέος, πρακτικός σχεδιασμός θα είναι μέρος της σειράς 2 σειράς, με αυτό το όχημα να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ένα σήμα 225I. Περιμένουμε ότι το 2at θα χρησιμοποιήσει κινητήρες από τη μίνι σύνθεση, οπότε αυτό το 225i μπορεί να τροφοδοτείται από το turbo 2.0 λίτρων από το Cooper S. Αναμένει να δει το 1,5 λίτρων turbo βενζίνη καθώς και τα πετρελαιοκύτταρα που χρησιμοποιούνται χαμηλότερα στην περιοχή, επίσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το styling δεν έχει εκτρέψει τόσο πολύ μακριά από την αρχική γάτα όσο και από τις εξωτερικές ιδέες που προεπισκόπησαν αυτό το μοντέλο, ωστόσο φαίνεται λίγο υψηλότερο και περισσότερο. Η μάσκα Chrome καθώς και οι εξωφρενικοί καθρέφτες πτέρυγας έχουν και τα δύο.
Περιμένουμε να δούμε τη νέα σειρά BMW 2 Series Active Tourer που αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Γενεύης τον Μάρτιο, καθώς και θα πρέπει να πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Αυτό θα είναι το βασικό πενταετό αναμένεται να εισαγάγει μια έκδοση επτά θέσεων το 2015.
Το βασικό όχημα θα πάει επικεφαλής με σχέδια όπως η Mercedes B-Class, η οποία πρόκειται να ενημερωθεί το 2014. Το κόστος θα πρέπει να ξεκινήσει από περίπου £ 22.000 και για τα δύο αυτοκίνητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *