Τα περιτυλίγματα έρχονται από το νέο Citroen C6 στο Πεκίνο, ωστόσο το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα το πάρει

Το νέο Citroen C6 έχει εκτεθεί στο 2016 Πεκίνο Show, ωστόσο δεν υπάρχουν επί του παρόντος σχέδια να προσφέρουν την τελευταία ναυαρχίδα της στην Ευρώπη.
Το νέο C6 είναι ένα σαλόνι τριών κιβωτίων μήκους 4,96 μέτρων-τόσο περισσότερο από μια σειρά BMW 5. Η Citroen δεν έχει εκθέσει καμία τεχνική πληροφορία ή επίσημες εικόνες του νέου αυτοκινήτου, πέρα ​​από το να δηλώνει ότι το νέο όχημα “δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο της καμπίνας, την ατμόσφαιρα και τα υλικά”.
11

Αναφέρει ότι βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2, γεγονός που το καθιστά προσεκτικά συνδεδεμένο με το Dongfeng Fengshen A9 μόνο για την Κίνα. Το εσωτερικό παίρνει ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων με μια μεγάλη οθόνη αφής, καθώς και δερμάτινα καθίσματα, καθώς και ξύλινα επένδυση για αυτή την αίσθηση του παλιού σχολείου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Πεκίνο Motor Show 2016: Προεπισκόπηση
Δεν υπάρχει καμία επίσημη λέξη για τον κινητήρα, ωστόσο είναι πιθανό να λειτουργήσει ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας καθώς και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
11

Το περίπτερο του Πεκίνου της Citroen θα παρουσιάσει επίσης μια ηλεκτρική έκδοση του C-Elysee Saloon μόνο της εταιρείας. Διατεταγμένο για εισαγωγή το 2017, ο σχεδιασμός EV διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου καθώς και μια προβλεπόμενη ποικιλία περίπου 180 μιλίων σε μία μόνο φόρτιση. Διαθέτει γρήγορη φόρτιση που μπορεί να αναπληρώσει την μπαταρία σε μόλις 30 λεπτά, αν και η ίδια ακριβώς διαδικασία διαρκεί περισσότερο από έξι ώρες σε ένα ρουτίνα φορτιστή.
Κανένα από τα δύο από το Πεκίνο Show Citroens δεν είναι πιθανό να προσφέρεται στην Ευρώπη. Η επιχείρηση είναι τώρα χωρίς επίσημη ναυαρχίδα στην περιοχή, αφού το DS 5 χωρίστηκε για να πληκτρολογήσει μέρος της νέας σειράς της μάρκας. Ωστόσο, η Citroen είναι πιο πιθανό να εξαρτάται από ένα μεγάλο SUV ως το μέλλον του στο μέλλον, αποφεύγοντας τον άμεσο ανταγωνισμό με τους καθιερωμένους κατασκευαστές γερμανικών εκτελεστικών σαλόνι σε ευρωπαϊκούς εκθεσιακούς χώρους.
Θα θέλατε να δείτε το νέο Citroen C6 να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *