Η Kia εκθέτει το Optima PHEV για το 2016 καθώς και τα αυτοκίνητα και το φορτηγό καυσίμων για το 2020

δεν είναι μόνο η υβριδική καινοτομία στο νέο Niro Crossover που επενδύει η Kia. ως εναλλακτικά καύσιμα σε άλλα μοντέλα. Το επόμενο έτος, το νέο Diesel μόνο Optima θα ενισχυθεί με την προσθήκη ενός plug-in υβριδίου στη σύνθεση.
Το Optima PHEV αναμιγνύει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με ηλεκτρικό κινητήρα 50kW καθώς και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Η φόρτιση θα έπρεπε να διαρκέσει κάτω από τρεις ώρες, καθώς και το PHEV θα προσφέρει μια ποικιλία μόνο 27 μιλίων, καθώς και περίπου 119mpg.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Για να το ξεχωρίσουμε από το μοντέλο ντίζελ, το PHEV παίρνει διαφορετικούς προβολείς, μια ειδική μάσκα με ανοίγματος καθώς και με αεραγωγούς, διαφορετικά εμπρός καθώς και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και κονκάρδες plug-in στα μπροστινά φτερά.
8

Το Auto Reveal πήγε στην Κορέα για να δοκιμάσει μια πρωτότυπη έκδοση του σαλόνι, καθώς και ο κινητήρας ήταν απίστευτα ειρηνικός όταν τρέχει σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία σε ταχύτητες 50mph. Το τιμόνι είναι καλά σταθμισμένο, ωστόσο, δεν προσφέρει ένα μεγάλο ποσό ανατροφοδότησης, καθώς και ακριβώς όπως το νέο Diesel Optima, η καμπίνα είναι ένα τεράστιο βήμα από τον προκάτοχό του από την άποψη της υψηλής ποιότητας καθώς και της διάταξης.
Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρουν 27 μίλια καθαρής ηλεκτρικής ποικιλίας από το Optima Phev, καθώς και όπως και άλλα plug-in υβρίδια όπως το Mitsubishi Outlander Phev, το Optima μπορεί να εξοικονομήσει ποικιλία μπαταριών ή ακόμα και να χρησιμοποιήσει τον βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων Τέλος μέχρι τις μπαταρίες εν κινήσει. Ένας διακόπτης δίπλα στο GearLever παρέχει διαφορετικούς τρόπους οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της μπαταρίας, καθώς και των λειτουργιών τελών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *