Η Aston Martin DBS 59 Special Edition γιορτάζει το δημοφιλές Le Mans Win

Η Aston Martin αποκάλυψε το DBS 59: Μια έκδοση ειδικής έκδοσης του DBS Superleggera Limited σε μόλις 24 μονάδες.
Τόσο ο αριθμός που παράγεται όσο και ο αριθμός στο όνομα είναι κατάλληλοι: το DBS 59 θα παραχθεί για να τιμήσει το τελικό 1-2 της μάρκας στις 24 ώρες του Le Mans το 1959.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το DBS 59 διαθέτει μια σειρά από tweaks styling που αποδίδουν φόρο τιμής στους νικηφόρους δρομείς DBR1. Πολλά σημαντικά από τα οποία είναι το Aston Martin Racing Green Exterior Paint. Η στέγη και το οπίσθιο σπόιλερ χείλος, εν τω μεταξύ, τελειώνουν σε ίνες άνθρακα, ενώ διάφορα κονκάρδες, οι ακτίνες του περιβάλλοντος και των τροχών του εμπρός και οι ακτίνες του τροχού επισημαίνονται σε χάλκινο.
• Τα καλύτερα supercars προς πώληση τώρα
Οι εξωτερικές αλλαγές στρογγυλοποιούνται με ειδικά γραφικά, ένα λογότυπο της Union Flag Aston Martin και ένα αριθμημένο γύρο στην μπροστινή πτέρυγα που υποδηλώνει τον αριθμό μοντέλου της περιορισμένης εκτέλεσης.
7

Στο εσωτερικό του, η ταπετσαρία του DBS 59 είναι ένα μείγμα μαύρου και μαύρου δέρματος, ραμμένο μαζί με αντίθετο χάλκινο νήμα. Τα λογότυπα ’59’ συνδέονται με τα προσκέφαλα τα οποία, όπως και τα κουτάκια βάρδιας, τελειώνουν σε χάλκινη σκιά. Τόσο η πλάτη του καθίσματος όσο και τα ένθετα της πόρτας τελειώνουν σε ένα ύφασμα εμπνευσμένο από το DBR1.
Ίσως πολύ εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι η ασυνήθιστη επικεφαλίδα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Aston Martin. “Το DBS 59 διαθέτει ένα ειδικό headlining, παρουσιάζοντας το διάσημο DBR1 καθώς αγωνίζεται σε καλό δρόμο. Χρησιμοποιώντας το Q από την εκτυπωμένη δερμάτινη επιλογή του Aston Martin, ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα εντυπωσιακό οπτικό σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου “.
Κάθε DBS 59 έρχεται με μια σειρά αποκλειστικών αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός πίσω διαμερίσματος που είναι επιπλωμένο με λοβό κράνους για να κρατήσει τα κράνη Crash 59 DBS 59. Περιλαμβάνονται επίσης ένα ρετρό κοστούμι και γάντια. Το μπλε χρώμα τους διαμορφώνεται στις φόρμες που χρησιμοποίησε ο Carroll Shelby κατά την οδήγηση του νικητή του αγώνα του 1959. Τα πρόσθετα είναι στρογγυλεμένα με ένα σετ αποσκευών δύο τεμαχίων.
Μηχανικά, το DBS 59 μετοχές ο ίδιος κινητήρας V12 715bhp Twin-Turbocharged ως συμβατικό αυτοκίνητο. Αρκετά για να προωθήσει το DBS από 0-62 μίλια / ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και σε μια κορυφαία ταχύτητα 211 μίλι / ώρα.
Η περιορισμένη διαδρομή των μοντέλων DBS 59 είναι διαθέσιμη για αγορά τώρα. Οι τιμές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά αναμένουν να πληρώσουν πολύ περισσότερα από την τιμή £ 225.000 που ζητούσε το κανονικό αυτοκίνητο.

Τι πιστεύετε για τις τροποποιήσεις στο DBS 59; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *