Το MCLAREN MSO 650S Coupe Concept Previews New 650s αναβαθμίσεις

Αυτή είναι η ιδέα Coupe MSO 650s, που σχεδιάστηκε από το τμήμα ειδικών επιχειρήσεων της McLaren για να παρουσιάσει τις αναβαθμίσεις που διατίθενται στους ιδιοκτήτες των νέων 650s.
Προορίζεται να προσφέρει “βελτιστοποιημένη αεροδυναμική απόδοση” και “πιο δραματική εμφάνιση”, η σειρά των επιλογών στυλ περιλαμβάνει ένα νεοδημιουργημένο οπίσθιο διάχυτο και πλευρικές λεπίδες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτές οι λεπίδες πόρτας MSO είναι πιο επιθετικές εκδόσεις εκείνων που βρίσκονται στη δεκαετία του ’50, με ένα σατέν φινίρισμα για να αυξήσουν τη ροή αέρα κατά μήκος των άκρων του αμάξου.
Το σατέν έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για παρόμοια επίδραση στα καλύμματα του κινητήρα και για την ολοκλήρωση όλων των εξαρτημάτων από ανθρακονήματα.
Στο πίσω μέρος, οι ίνες άνθρακα χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε όλο τον προφυλακτήρα εμπνευσμένο από το GT3, βοηθώντας στη μείωση του βάρους τόσο του AirBrake όσο και του μοναδικού διαχύτη MSO.
Βοηθώντας την ιδέα του MSO 650s coupe να ξεχωρίζει περαιτέρω είναι το «agrigan μαύρο» μεταλλικό μαύρο σχέδιο βαφής. Πρόκειται για μια εσωτερική εξέλιξη που ενσωματώνει μια βαθιά κόκκινη νιφάδα Ruby, την οποία οι ισχυρισμοί της McLaren θα αλλάξουν το χρώμα δραστικά σε άμεσο ηλιακό φως και αντιπαραβάλλονται με τις σατέν τελειωμένες ίνες άνθρακα.
Η ολοκλήρωση της εξωτερικής εμφάνισης είναι ελαφριά κράματα ‘650s’, επίσης τελείωσε σε σατέν και φορώντας ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.
Στο εσωτερικό του, το MSO έχει προσθέσει καθίσματα αγώνων άνθρακα σταθερής πλάτης με βάση εκείνα που βρέθηκαν στο McLaren P1. Αυτά τελειώνουν σε μαύρο δέρμα άνθρακα και προσφέρουν χαμηλότερη και πιο υποστηρικτική θέση καθισμάτων, καθώς και εξοικονόμηση 15kg βάρους.
Το σατέν χρησιμοποιείται και πάλι για να ολοκληρώσει τις ίνες άνθρακα σε όλη την καμπίνα, σε αντίθεση με την καμπίνα με γυαλιστερό μαύρο λεπτομέρειες.
Παρόλο που αυτές οι ενημερώσεις έχουν αναπτυχθεί με το Coupe και το Spider της δεκαετίας του ’50, η McLaren επιβεβαίωσε ότι πολλές από τις βελτιώσεις μπορούν να τοποθετηθούν στο εξερχόμενο 12C-σύμφωνα με το πρόσφατο empahsis του κατασκευαστή που βασίζεται στο Woking για να μην περιορίσουν τις εξελίξεις των οχημάτων σε νέους πελάτες.
Ωστόσο, σε αντίθεση με την προσφορά Free Technology αναβάθμισης, τα πακέτα MSO-Engineered θα έρθουν σε τιμή. Διατίθεται για παραγγελία από τους αντιπροσώπους της McLaren τώρα, οι πλευρικές λεπίδες διατιμώνται σε £ 5,114 για τα 650, ενώ ο πίσω διαχύτης πωλείται για £ 7,245.
Όσο για την ιδέα του Coupe MSO 650s, δεν υπάρχουν επί του παρόντος σχέδια για τη μελέτη σχεδιασμού στην παραγωγή, αν και η McLaren Special Operations παρακολουθεί το δυνητικό ενδιαφέρον από τους πελάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *