Το New Nissan Black Cab που θα αναπτυχθεί στο Coventry

Nissan αποκάλυψε ότι η ADV παραγωγή θα είναι υπόλογος για την τελική συναρμολόγηση του ταξί NV200 του Λονδίνου σε ένα αφοσιωμένο νέο εργοστάσιο στο Coventry. Οι δύο επιχειρήσεις έχουν επενδύσει περίπου 6 εκατομμύρια λίρες για την πρόοδο της νέας αφιερωμένης παραγωγής.
• Νέο Black Cab: Πλήρεις λεπτομέρειες για το ταξί Nissan NV200
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι εκδοχές βενζίνης του ταξί NV200 πρόκειται να χτυπήσουν τους δρόμους του Λονδίνου μέχρι το τέλος του έτους, με μια ηλεκτρική παραλλαγή για να εισαγάγει μέχρι το 2015. Το αυτοκίνητο βάσης αποστέλλεται από το εργοστάσιο της Βαρκελώνης της Nissan, όπου οι μηχανικοί στο εργοστάσιο Coventry θα έχουν σχήμα σχήματος Νέο αμάξωμα, εσωτερική επένδυση εκτός από τον συντονισμό της ανάρτησης καθώς και το τιμόνι.
Το boxy στυλ του γράφτηκε από το ευρωπαϊκό κέντρο στυλ της Nissan στο Paddington – το στούντιο υπεύθυνο για το Juke καθώς και το Qashqai. Η Nissan σχεδιάζει να δημιουργήσει περίπου 140.000 ταξί NV200 ανά έτος παγκοσμίως.
• Nissan NV200 Van Review
Οι εκδόσεις βενζίνης θα είναι εφοδιασμένες με κινητήρα 1,6 λίτρων 113bhp, σε συνδυασμό με κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Το οικονομικό κλίμα δηλώνεται ότι είναι περίπου 38mpg, με εκπομπές CO2 179G/km-πολύ βελτιωμένες σε σχέση με τα καθορισμένα 32mpg καθώς και 233G/km των σημερινών 2,5 λίτρων Diesel TX4 London Taxis. Η Nissan δεν έχει ακόμη αποκαλύψει κάθε είδους λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σχεδιασμό E-NV200, ωστόσο η τεχνολογία είναι πιθανό να αγκαλιαστεί από το Nissan Leaf.
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε όταν για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας για τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία”, δήλωσε ο Andy Palmer, επικεφαλής αστυνομικός σχεδιασμός καθώς και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan. “Το νέο μας ταξί για το Λονδίνο είναι μέρος ενός ευρύτερου, παγκόσμιου προγράμματος ταξί που αναπτύσσει ένα κρίσιμο κομμάτι της παγκόσμιας στρατηγικής της Nissan, οπότε είμαστε φυσικά εξαιρετικά συνετό στην επιλογή των συνεργατών μας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *