“Το BBC πρότεινε ότι το όχημα είναι η κύρια πηγή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Δεν είναι “

Ένα από τα κατώτερα κατανοητά έργα Monty Python από τη δεκαετία του ’70 ήταν ένα σκίτσο που χαρακτηρίζει έναν παλαιοντολόγο – Miss Anne Elk (John Cleese in drag) – δυσκολεύοντας να αποκαλύψει την” νέα του ” θεωρία. Πήγε: “Όλοι οι brontosauruses είναι λεπτές στο ένα άκρο, πολύ, πολύ παχύτερα στη μέση, καθώς και στη συνέχεια λεπτό και πάλι στο άκρο”.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Wind μπροστά σχεδόν μισό αιώνα και, με βάση αυτό που βρέθηκε σε μια “μελέτη” που μόλις κυκλοφόρησε από έξυπνους ανθρώπους σε ένα εθνικό πανεπιστήμιο, ο New Scientist αναφέρει: “Με λίγα μόνο αυτοκίνητα, η κυκλοφορία ιστού είναι ομαλά. Όταν εμφανίζονται πολλά οχήματα, τα φράγματα κυκλοφορίας στο διαδίκτυο. ”
Όπως και η γελοία Anne Elk, καθώς και εκείνοι ακούσια αστεία uni chaps, είμαι στην ευχάριστη θέση να καθορίσω την αιμορραγία προφανή, επίσης, υπενθυμίζοντας σε όλους (τον κρατικό μας ραδιοτηλεοπτικό φορέα) ότι υπάρχουν πολλοί-πολύ και πολλοί στην καταχώριση εδώ εδώ – Ενεργοποιήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
• Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις «να κάνουν περισσότερα» για να ικανοποιήσουν το στόχο των εκπομπών οχημάτων 2040
Ναι, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που πρέπει να καλύψει το BBC. Ωστόσο, ακριβώς πώς είναι τόσο γρήγορο να κρίνουμε τα αυτοκίνητα όταν μιλάμε για την κακή υψηλή ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε;
Πριν από λίγες ημέρες, μια εθνική εκπομπή BEEB ανέφερε ότι τα δικαστήρια μόλις αποφάσισαν ότι η κυβέρνηση πρέπει να την καθαρίσει. δίκαιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *