Η Bentley Continental GT Speed ​​παίρνει το Breitling Jet Makeover

μια περιορισμένη πορεία των επτά Bentley Continental GT Speeds – ταχύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά του Bentley – θα κάνει ντεμπούτο στα τέλη Ιουλίου με το styling που επηρεάζεται από το Breitling Jets. Κάθε σχέδιο θα λάβει κίνητρα από ένα από τα επτά αεροσκάφη Breitling, γνωστά για τις αεροβικές οθόνες τους σε όλο τον κόσμο.
Το αμάξωμα θα ενσωματώσει ένα χρωματικό σχέδιο δύο τόνων (ασημένια), καθώς και το Onyx (μαύρο) χρώμα που αντικατοπτρίζει το Breitling L-39 Albatross Jets. Παρέχετε επίσης ένα σύνολο σημαντικών ζάντων αλουμινίου, εκτός από τις κίτρινες λεπτομέρειες στον μπροστινό διαχωριστή, τα πλευρικά περβάζια καθώς και τον οπίσθιο διαχύτη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό του, θα ανακαλύψετε τα κίτρινα highlights του Breitling, καθώς και ένα σύνολο από δερμάτινα καθίσματα από καυσίμων που έγιναν ιδιαίτερα για αυτό το νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης.
9
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Χρησιμοποιώντας το υποκατάστημα Mulliner Coachbuilding – το τμήμα προσαρμογής της Bentley Motor Business – κάθε ξεχωριστή Continental θα έχει αναφορές στο Jet Twin μέσα και έξω με τα λογότυπα καθώς και γραφικά που αντιστοιχούν στο κατάλληλο αεροπλάνο στην ομάδα Jet Breitling.
Κάθε ένα από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα είναι ξεχωριστά μεμονωμένα, καθώς και τη λειτουργία ενός γραφικού του τζετ που ταιριάζει στον πίνακα ελέγχου της περιτονίας των ινών άνθρακα.
Όλοι οι Bentley Continental GT Speed ​​Breitling Cars and Trucks λειτουργούν με τον κινητήρα W12 Twin-Turbo W12 της υπάρχουσας ταχύτητας GT. 203 μίλι / ώρα. Η απόδοση αυτή έρχεται σε τιμή, όμως, με οικονομικό κλίμα καυσίμου 18,9 mpg καθώς και εκπομπές CO2 347G/km.
9

Με τα κοινά αυτοκίνητα και το φορτηγό που ξεκινά από £ 168.300, μπορούμε να περιμένουμε τα σχέδια περιορισμένης έκδοσης Breitling για να δαπανήσουν σχεδόν £ 200.000. Δεν οργανώνονται τα σχέδια μετατρέψιμης ταχύτητας GT αυτή τη στιγμή.
Η Continental GT Speed ​​Breitling Jet Team Series Ristracting Edition Cars and Trucks θα κάνει το ντεμπούτο του στο Boeing Seafair Airshow στις 31 July όπου η ομάδα των αεροβιτικών θα εμφανιστεί παράλληλα.
Σας αρέσει η έννοια του Bentley με θέμα το τζετ; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *