Η Nissan Micra Bose Personal Edition εμφανίζει τον όγκο στο Supermini της Nissan

, ενώ το Facelifted Qashqai της Nissan ήταν η πράξη αστέρων της επιχείρησης στο φετινό Motor Show της Γενεύης, το εμπορικό σήμα έχει κάνει ήσυχα μια νέα περιορισμένη έκδοση, ποικιλία Micra επίσης στο Micra Ο τύπος της προσωπικής έκδοσης Micra Bose.
Η έκδοση Micra Bose βασίζεται στην έκδοση της ποικιλίας Tekna βαθμού του Supermini, καθώς και να περιορίζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη σε 3.000 μονάδες. Έχει παραχθεί για να επισημάνει τη συνεργασία της Nissan με την Bose για τη νέα του MICRA – μια διαμόρφωση ήχου premium που παράγεται από την αμερικανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ειδών είναι μία από τις προαιρετικές επιπτώσεις της MICRA.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερη superminis στην πώληση 2017
Όπως αναμενόταν, η διαμόρφωση Bose περιλαμβάνεται ως βασική σε αυτό το MICRA, περιλαμβάνει τα ηχεία Twin Nearfield που αναπτύχθηκαν στο προσκέφαλο στο κάθισμα του οδηγού, καθώς και στα στοιχεία ελέγχου PersonalSpace για την πρόθεση του ήχου του Micra.
Η έκδοση Micra Bose σημειώνεται με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά styling. Προσφέρονται σε δύο χρώματα-μια μαύρη απόχρωση που ευθυγραμμίζεται ενάντια σε ένα γκρίζο γραντάλ-πορτοκαλί τόνους προς τα εμπρός καθώς και πίσω προφυλακτήρες, τα πυθμένα των θυρών, τους καθρέφτες της πόρτας καθώς και τις ακτίνες των τροχών αλουμινίου 17 ιντσών 5 ακτίνων .
Πλήρεις προβολείς LED καθώς και μοναδικό bose badging συνολικά την εμφάνιση στο εξωτερικό. Στην καμπίνα βρίσκονται παρόμοιες πορτοκαλί πινελιές. Το πακέτο ασφαλείας περιλαμβάνεται ως στάνταρ, εισάγοντας αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, καθώς και τη διατήρηση της λωρίδας.
Θα προσφέρεται τόσο με τον βενζινοκινητήρα 89-litre 89bhp όσο και με τον κινητήρα turbodiesel των 1,5 λίτρων όταν κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι.
Τι πιστεύετε για την έκδοση Micra Bose; Ας καταλάβουμε στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *