Ο Vauxhall σκοτώνει το όνομα του “Grand Slam” για τον Adam S

Οι αλλαγές ονόματος δεν είναι ασυνήθιστες στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά είναι ασυνήθιστο για να ξαναβρεθεί ένα αυτοκίνητο μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εκτόξευσή του. Ωστόσο, ο Vauxhall επιβεβαίωσε επισήμως ότι το νέο αυτοκίνητο Hot Adam City θα χάσει τον τίτλο «Grand Slam» και θα επιστρέψει στο να είναι ο Adam S.
Η ασυνήθιστη U-Turn δεν θα επηρεάσει τους πελάτες που έχουν λάβει παράδοση, καθώς το αυτοκίνητο της πόλης των 148 ίππων λαμβάνει ήδη το “Badging”, επειδή το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μόνη αγορά όπου επρόκειτο να είναι επώνυμα «Grand Slam».
11

Η Vauxhall παραδέχθηκε ότι η κίνηση έχει σχεδιαστεί για να “καταστήσει σαφέστερο για τους πελάτες” που ήταν μπερδεμένοι ή αναβάλλονται από το τρελό όνομα. Ήταν μια απόφαση που ελήφθη μετά από ανατροφοδότηση από δημοσιογράφους και στοιχεία στη βιομηχανία αυτοκινήτων που ήταν λιγότερο συμπληρωματικά για το branding.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Auto Express είπε στο αρχικό λανσάρισμα ότι το όνομα «Grand Slam» θα χρησιμοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή η entry-level Corsa του Vauxhall ήταν διαθέσιμη στο ‘S’ Trim. Τα αφεντικά ανησυχούσαν ότι θα έκανε το κορυφαίο spec Adam να συναντήσει ως μοντέλο πακέτων-basement.
Το όνομα του Hot Adam έχει ήδη αλλάξει στην ιστοσελίδα του Vauxhall και το υπόλοιπο του αυτοκινήτου παραμένει εντελώς αμετάβλητο, συμπεριλαμβανομένων των £ 16.995 Pricetag.
Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για το τελευταίο Hot Vauxhall Corsa VXR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *