Το νέο Ford S-Max ενεργοποιεί το στυλ

Η έννοια του Ford S-Max έχει αποκαλυφθεί με αυτή την ελάχιστα μεταμφιεσμένη ματιά στο MPV επτά θέσεων, που θα φτάσει στις αρχές του 2015.
Η προβολή Head-On δείχνει μια τολμηρή μάσκα χρώματος και ένα σύνολο προβολέων που τρέχει πίσω σχεδόν μέχρι τα αμπέλια Α. Οι χαμηλότερες εισόδους αέρα και οι δύο πλευρές του προφυλακτήρα φαίνεται επίσης να τρέχουν στις άκρες του S-Max, βοηθώντας να τραβήξει την προσοχή προς τα κάτω και προς τα έξω. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που φαίνεται αμέσως πολύ πιο σπορ και επιθετικό από το εξερχόμενο μοντέλο. Υπάρχει επίσης μια ισχυρή ομοιότητα με το τελευταίο Fiesta και το Compact MPV με βάση το Fiesta.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Ford S-Max Review
Η τολμηρή πτυχή κατά μήκος των πλευρών της αυτοκινητοβιομηχανίας και της στενής γυάλινης περιοχής βοηθά να κάνει το S-Max να φαίνεται χαμηλότερο και περισσότερο. Η Ford έχει επίσης διατηρήσει μερικά σχεδιαστικά σημεία από το πρωτότυπο, όπως το αλεξήνεμο, η γραμμή παραθύρων και τα περιτυλιγμένα φώτα ουράς.
Ο Martin Smith, Ford του αφεντικού του σχεδιασμού της Ευρώπης, δήλωσε: “Η αποστολή μας ήταν να υπερβούμε τις προσδοκίες των αγοραστών σε κάθε τομέα, σεβασμό, ενώ σέβεται τον πυρήνα αυτού που αγαπούν για το S-Max”.
Ford S-Max ανταγωνιστές
Ήταν ο αρχικός γαλαξίας, ο πρόγονος της Ford S-Max, που μας προσκάλεσε να “ταξιδεύουμε πρώτης τάξης” στη διαφημιστική του εκστρατεία πίσω στη δεκαετία του ’90. Οποιοσδήποτε άνθρωπος που οδηγείται στο πίσω μέρος ενός καλά χρησιμοποιούμενου μίνι-cab του Galaxy πρόσφατα μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι πολύ πιο easyjet από τα Emirates, αλλά εντόπισε μια τάση δεκαετίες νωρίτερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *