Το Citroen E-SpaceTourer Range επεκτάθηκε με νέες παραλλαγές XL

Citroen έχει ενισχύσει την περιοχή E-Spacetourer με ένα ζευγάρι νέων παραλλαγών XL, που σημαίνει ότι η σειρά των ηλεκτρικών ανθρώπων αντικατοπτρίζει τώρα αυτό του μοντέλου ντίζελ.
Οι τιμές για το νέο μοντέλο Long-Wheelbase ξεκινούν από £ 32.495 (συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης £ 2.500 plug-in Automobile Grant), η οποία είναι £ 1.500 ακριβότερη από τον συμβατικό e-spacetourer.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το e-spacetourer XL είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή δύο επιπέδων TRIM. Η έκδοση επιχειρηματικής έκδοσης εισόδου είναι συμβατική με χαλύβδινους τροχούς, κρουαζιερόπλοιο και οθόνη προσοχής οδηγού. Στο εσωτερικό, υπάρχουν καθίσματα για έως και εννέα άτομα, με τη δεύτερη σειρά να έρχεται ως συμβατική με τα σημεία ISOFIX και 66:33 λειτουργία split-folding. Άλλος εξοπλισμός περιλαμβάνει κλιματισμό και σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto.

New Citroen E-Spacetourer 2021 Review

Όλα τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να αφαιρεθούν για να μετατρέψουν τον e-spacetourer σε φορτηγό. Με το χώρο που έχει εκκαθαριστεί, ο κόλπος φορτίου XL θα καταπιεί 3.100 λίτρα φορτωμένα στην οροφή. Αυτό είναι 550 λίτρα περισσότερο από ό, τι παίρνετε στην έκδοση τυπικού μήκους.
Το Flair Trim-level βασίζεται στις προδιαγραφές της επιχείρησης Edtion με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, εξωτερική επένδυση χρώματος, λαβές πόρτας με χρώματα σώματος και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή. Οι τιμές ξεκινούν από £ 48.335.
Υπάρχει καθίσματα για οκτώ μέσα, με τον τρισδιάστατο μπροστινό πάγκο να ανταλλάσσεται για ένα ζευγάρι ευρύτερων μεμονωμένων καρέκλες. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης δερμάτινη ταπετσαρία, συνδεδεμένη πλοήγηση με ενημερώσεις ζωντανής κυκλοφορίας και λειτουργία θέρμανσης και μασάζ για τα δύο μπροστινά καθίσματα.
3

Τα μοντέλα FLAIR παίρνουν λίγο περισσότερη τεχνολογία ασφαλείας με τη μορφή ενός συστήματος παρακολούθησης τυφλών σημείων, ενός περιοριστή ταχύτητας και ενός συστήματος ηλεκτρονικής κλήσης που έρχεται αυτόματα σε επαφή με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.
Όπως και το e-spacetour του τυπικού μήκους, το μοντέλο εκτεταμένου μεταξόνου τροφοδοτείται από ηλεκτρικό κινητήρα 134bhp τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα και ένα πακέτο μπαταρίας 50kWh. Η Citroen λέει ότι το σύστημα μπορεί να καλύψει 143 μίλια μεταξύ των χρεώσεων – ή, ακριβώς με το συμβατικό MPV.
Όταν συνδέεται με έναν φορτιστή Rapid DC 100kW DC, η μπαταρία του E-Spacetourer θα λάβει χρέωση 80 % σε μόλις 30 λεπτά, ενώ μια πλήρης χρέωση χρησιμοποιώντας ένα Wallbox 7,4kW διαρκεί επτά ώρες και 30 λεπτά.
Ψάχνετε για ένα καθαρό ηλεκτρικό οικογενειακό runabout; Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επτά θέσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *