Το Subaru Outback κερδίζει το Design Edition Design Black & Ivory

Subaru θα κυκλοφορήσει μια νέα ειδική έκδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Σεπτέμβριο, η οποία θα περιορίζεται σε μόλις 50 μονάδες.
Ονομάστηκε το Outback Black & Ivory, οι αγοραστές θα πάρουν ένα ξεχωριστό εξωτερικό χρώμα καθώς και συνδυασμό εσωτερικού δερμάτινου, καθώς και πολλών βασικών εξοπλισμού.
• Τα καλύτερα οχήματα περιουσίας για πώληση 2017
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Outback Black & Ivory παίρνει μια νέα μαύρη επιφάνεια χρώματος κατανοητή ως Crystal Black Silica, το οποίο συνδυάζεται με πλήρεις προβολείς LED καθώς και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Αντίθετα, η καμπίνα ολοκληρώνεται σε δερμάτινα δερμάτινα δερμάτινα δερμάτινα με μαύρα σημεία στον πίνακα ελέγχου.
Από την άποψη του εξοπλισμού, το Outback Black & Ivory είναι συνδεδεμένο με το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης της Subaru – οι δύο κάμερες τοποθετημένες στην κορυφή του αλεξήνεμου επιτρέπουν χαρακτηριστικά όπως αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης.
Αλλού, το όχημα διαθέτει θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, μια πίσω πόρτα ισχύος, μια κάμερα οπίσθιας όψης, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας Starlink της Subaru συνολικά με δορυφορική πλοήγηση. Τα διαπιστευτήρια off-road του Outback ενισχύονται από επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης καθώς και από τον έλεγχο της κάθησης του λόφου.
Ενώ η βασική σύνθεση του Outback είναι τρία οχήματα ισχυρά, η προδιαγραφή Black & Ivory θα παρέχεται σε δύο εκδόσεις-καθώς και το εγχειρίδιο ντίζελ 2,0 λίτρων εισόδου που χάνει την περικοπή. Τα έξοδα ξεκινούν από £ 33.545 για την βενζίνη 2,5I με γραμμικό κιβώτιο ταχυτήτων CVT, ενώ το πετρέλαιο 2,0 λίτρων προσφέρεται επίσης με τη μετάδοση CVT από £ 35.545.
Τι κάνετε για το Subaru Outback Black & Ivory; Ας καταλάβουμε στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *