Το “Unleashed” ξεκίνησε ως 400bhp Jaguar E-Type Restomod

Kent-e-e-type e-type e-type e-type e-type e-type e-type e-type e-type e-type e-type και εξοπλισμό για τους πελάτες.
Το πρώτο απελευθερωμένο αυτοκίνητο βασίζεται σε μια σειρά 3 τύπου e-την τελευταία επανάληψη του αυτοκινήτου πριν διακοπεί το 1974. Το E-Type UK έχει κάνει ελάχιστες καλλυντικές τσίμπημα στο σχεδιασμό του, με την επιχείρηση να εκφράζει την επιθυμία να “διατηρήσει το αδιαμφισβήτητο περίγραμμα »του αρχικού αυτοκινήτου.

Ηλεκτρογενές αποκαλύπτει νέα μετατροπή ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τον τύπο Jaguar E

Κοστίζει £ 325.000 (εξαιρουμένου του κόστους του οχήματος δότη) και διαθέτει συντονισμένο κινητήρα V12, ένα αναβαθμισμένο σασί και σύγχρονο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τον τύπο E ευκολότερο να ζει σε καθημερινή βάση. Κάθε αυτοκίνητο διαρκεί 4.000 ώρες για να ολοκληρωθεί.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έρχεται με ένα νέο σύνολο προβολέων LED στη θέση των παλαιών μονάδων αλογόνου του αυτοκινήτου και μερικούς ελαφρώς μεγαλύτερους τροχούς συρματοπλέγματος 16 ιντσών. Υπάρχει επίσης μια ελαφρώς επανασχεδιασμένη μάσκα καλοριφέρ και ένας νέος προφυλακτήρας Chrome.
Το εσωτερικό έχει επίσης αναθεωρηθεί με πλήθος ανέσεων δημιουργών, όπως προσαρμοσμένα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, διακοσμητικά ταμπλό του πιάνου και νέα μετρητές που είναι οπίσθιοι με LED. Υπάρχει επίσης ένα σύγχρονο στερεοφωνικό, κλιματιστικό και, παρόλο που αμφιβάλλουμε πολύ ότι το αυτοκίνητο θα βγάλει έξω σε ένα παγωμένο χειμερινό πρωί, ένα θερμαινόμενο μπροστινό παρμπρίζ.
Ο κινητήρας βασίζεται στην ίδια μονάδα V12 που βρίσκεται στο αρχικό αυτοκίνητο, αν και έχει τροποποιηθεί εκτενώς για να βελτιωθεί τόσο η απόδοση όσο και η αξιοπιστία. Ως αποτέλεσμα των αναβαθμίσεων, η ισχύς αυξήθηκε από 272bhp σε 400bhp.
Το E-Type UK αύξησε την χωρητικότητα του κινητήρα από 5,3 λίτρα σε 6,1 λίτρα. Η επιχείρηση έχει επίσης τοποθετήσει μια νέα πολλαπλή εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με κεραμικό κλάδο 12 και ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου για την αντικατάσταση των τυποποιημένων τετραγωνικών καρμπυρατέρ.
Το E-Type UK έχει επίσης τοποθετήσει ένα ψυγείο αλουμινίου ελεύθερης ροής, ένα νέο ψυγείο λαδιού και ανεμιστήρες ψύξης με ελεγχόμενο από ECU. Οι αναβαθμίσεις του κινητήρα είναι στρογγυλεμένες με ένα νέο ελαφρύ σφόνδυλο και ένα φρέσκο ​​χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων.
Για να αντιμετωπίσει την πρόσθετη ισχύ, οι μηχανικοί του E-Type UK έχουν αναθεωρήσει το πλαίσιο του αυτοκινήτου, την τοποθέτηση νέων ελατηρίων, των νέων ράβδων αντι-roll και των πλήρως ρυθμιζόμενων απορροφητών κραδασμών, τα οποία επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να δημιουργηθεί είτε για άνεση είτε για χειρισμό. Υπάρχουν επίσης μερικοί σύγχρονοι αεριζόμενοι δίσκοι φρένων και δαγκάνες τεσσάρων εμβολιών.

Τώρα διαβάστε σχετικά με την καθαρή ηλεκτρική ηλεκτρική λήψη του Electrogenic στο Jaguar E-Type κάνοντας κλικ εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *