Η Audi υπενθυμίζει 127.000 οχήματα σχετικά με τις εκπομπές εξαπατά το Gadget Discovery

, ανακαλεί 127.000 οχήματα που συμμορφώνονται με την υποτιθέμενη ανακάλυψη των εκπομπών εξαπατά gadgets από τις γερμανικές αρχές.
Η ανάκληση επηρεάζει τα Audi A4, A5, A6, A7, εκτός από τα Audi Q5, SQ5 καθώς και Q7 SUV. Επιβάλλεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μεταφοράς Αυτοκινήτου ή την KBA – το ισοδύναμο με τον οδηγό μας καθώς και την εταιρεία αδειοδότησης αυτοκινήτων (DVLA).
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild AM Sontag (BAS), η ανάκληση αγοράστηκε αφού η KBA ανίχνευσε “απαράδεκτες συσκευές κλεισίματος” σε έναν αριθμό νέων κινητήρων ντίζελ V6 που ικανοποιούν τα πρότυπα εκπομπών Euro 6. Ενώ το Big Audi A8 ανακαλείται επίσης, δεν είναι αφαίρεση εάν το νέο μοντέλο ή το εξερχόμενο επηρεάζεται – αν και η BAS ανέφερε ότι οι κινητήρες που επηρεάστηκαν έγιναν όλα μετά το 2015.
• Σκάνδαλο εκπομπών VW: Η αποκατάσταση του Dieselgate προκαλεί βλάβες
Αυτή η νεώτερη ανάκληση συμμορφώνεται με μια εθελοντική ανάκληση το 2017 από 850.000 Audis – αν και κατανοεί τα 127.000 οχήματα που επηρεάστηκαν επί του παρόντος συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την προηγούμενη ανάκληση.
Σχολιάζοντας αυτή τη νεώτερη ανάκληση, ένας εκπρόσωπος της Audi δήλωσε: “Η ομοσπονδιακή εταιρεία μεταφοράς αυτοκινήτων έχει επίσης εκδώσει μια διάκριση για σχέδια Audi με κινητήρες V6 TDI”, προσθέτοντας: “Η εφαρμογή λογισμικού διαχείρισης του κινητήρα για τα αυτοκίνητα που ανησυχούν θα είναι πλήρως αναθεωρημένη, Αξιολογήθηκε καθώς και υποβλήθηκε στο KBA για έγκριση. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *