Αυτό το Supervan της δεκαετίας του ’70 έρχεται με Disco Ball, VHS Player και 5.2 V8

θα αγοράσατε ένα φορτηγό γνωστό ως «The Love Machine»; Οι δημοπρασίες Barrett-Jackson ελπίζουν ότι κάποιος θα το κάνει. Η τρελή δημιουργία, γνωστή και ως Supervan, από τον φημισμένο προσαρμοσμένο στον αυτοκινητόδρομο George Barris, θα πάει κάτω από το σφυρί αργότερα φέτος.
Το καταπληκτικό supervan δεν θα είναι πολύ χρήσιμο για ένα ταξίδι στους εμπόρους των κατασκευαστών, καθώς το εσωτερικό έχει συσταθεί με το πάρτι σταθερά κατά νου. Για το σκοπό αυτό, ο φωτισμός της εργασίας LED που μπορείτε να βρείτε σε μια προσαρμοσμένη διαμετακόμιση Ford, κάνει τη θέση του για μια μπάλα ντίσκο και λάμπα λάβα, ενώ οι συρόμενες πλευρικές πόρτες αντικαθίστανται για τεράστια παράθυρα που δίνουν μια καταπληκτική θέα (και μέσα). Κάποτε στο εσωτερικό του, οι επισκέπτες του Van Party μπορούν να χαλαρώσουν σε έναν καναπέ σε σχήμα U έξι ποδιών, απολαμβάνοντας την καλύτερη οικιακή ψυχαγωγία που έπρεπε να προσφέρει η δεκαετία του ’70-μια έγχρωμη τηλεόραση, ένας παίκτης VHS και ένα τηλέφωνο ενδοεπικοινωνίας. Η είσοδος στην καμπίνα γίνεται μέσω του μπροστινού παρμπρίζ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα φορτηγά πάνελ για αγορά τώρα
6

Οι υποκείμενοι μηχανικοί προέρχονται τουλάχιστον από ένα εργοστάσιο εργασίας. Το Supervan βασίζεται σε ένα Dodge A-100 Tradesman, ο οποίος διαθέτει κινητήρα V8 318-κυβικών ιντσών (5.2 λίτρων) που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων τριών ταχυτήτων.
Το Supervan είχε την καριέρα του Χόλιγουντ. Παρουσιάστηκε στην ταινία του 1977 «Supervan» όπου ονομάστηκε «Vandora». Στη συνέχεια επέστρεψε για πίσω στο μέλλον II, όπου επανασυνδέθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως λεωφορείο Transit Hill Valley.
Το Supervan είναι η δημιουργία του «βασιλιά του συνήθειας» George Barris, ο οποίος δυστυχώς πέθανε πέρυσι στην ηλικία των 89 ετών. Στην εποχή του όμως ήταν υπεύθυνος για έναν σημαντικό αριθμό προσαρμοσμένων καυτών ράβδων και χαμηλού Γνωστή από όλα είναι σίγουρα το αρχικό τηλεοπτικό batmobile.
6

Το πέρασμα του Barris μπορεί να προωθήσει την τιμή του supervan όταν έρχεται προς πώληση. Οι δημοπρασίες Barrett-Jackson δεν θα προσφέρουν εκτίμηση και θα πουλήσουν το αυτοκίνητο χωρίς αποθεματικό, οπότε η τιμή είναι κανενός. Το αρχικό Batmobile ανέβηκε για να αγοράσει και να πουλήσει για $ 4.62 εκατομμύρια, οπότε είναι απίθανο ο Supervan να πουλήσει για αλλαγή τσέπης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό με το αυτόγραφο του Barris στο Binnacle Instrument.
Θα αγοράσατε το «supervan»; Για τι θα το χρησιμοποιούσατε; Ενημερώστε μας τι πιστεύετε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *