Το Vauxhall Van Centers Open For Service

Vauxhall αποκάλυψε την κυκλοφορία 65 ειδικών κέντρων εξυπηρέτησης van σε ολόκληρη τη χώρα. Δείχνει ότι η βρετανική εταιρεία ακολουθεί το προβάδισμα των κατασκευαστών όπως η Ford, η Renault και η Volkswagen χρησιμοποιώντας ειδικές εμπορικές πωλήσεις αυτοκινήτων και κέντρα εξυπηρέτησης που δημιουργήθηκαν για χρήση από επαγγελματίες.
Τα αφοσιωμένα κέντρα εξυπηρέτησης Van θα διαθέτουν το πλήρες εύρος Vauxhall Van για δοκιμές, οπότε οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν από πρώτο χέρι εμπειρία στο μεσαίο μέγεθος Vivaro, Movano Large Van και New Combo. Το προσωπικό πωλήσεων θα έχει επίσης στόχο να προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών προσαρμοσμένη για χρήστες υπηρεσιών, οι οποίοι πρέπει να βελτιώσουν την εμπειρία.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Εξηγούνται οι πολιτικές φορολογίας Van της εταιρείας
Τα κέντρα Van στόχος επίσης να προσφέρουν ένα νέο επίπεδο υπηρεσίας AfterSales. Οι τεχνικοί της Vauxhall θα ταιριάζουν σε γνήσια μέρη Vauxhall που καλύπτονται από εγγύηση 12 μηνών και τα κέντρα θα εκμεταλλευτούν πολιτική τιμολόγησης σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν υπάρχει διαφοροποίηση του κόστους μεταξύ των κέντρων Van. Άλλα βολικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα περιλαμβάνουν τη διανυκτέρευση και τη συλλογή και τη συλλογή 90 λεπτών για τα άτομα εξυπηρέτησης με αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η ηλεκτρονική κράτηση υπηρεσιών θα χρησιμοποιηθεί επίσης 24 ώρες την ημέρα. Και αν ένα φορτηγό πελάτη είναι εκτός δρόμου για παρατεταμένη περίοδο, θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα ευγένειας.
Η διαδικασία επιλογής για τις 65 τοποθεσίες LCV ήταν αρκετά αυστηρή, καθώς οι εξουσιοδοτημένες τοποθεσίες πρέπει να είναι σε θέση να πληρούν τις προαναφερθείσες απαιτήσεις υπηρεσίας για να πληρούν τις προϋποθέσεις ως κέντρο Van.
Ο διευθυντής του Vauxhall LCV Derek Wilson υπογράμμισε την αξία των νέων κέντρων εξυπηρέτησης Van. “Αυτή η αλλαγή καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να φροντίσουμε τις ανάγκες των πελατών μας LCV, παρέχοντας ένα επίπεδο υπηρεσιών που να ταιριάζει με την εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων μας”, δήλωσε. “Αυτό το πρόγραμμα φέρνει την κορυφαία εμπειρία του πελάτη σε πελάτες της Vauxhall LCV, με λεπτομερή γεωγραφική κάλυψη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το εθνικό μας δίκτυο επαγγελματιών VAN θα παραδώσει τα υψηλότερα πρότυπα δεξιοτήτων και ικανοτήτων, βοηθώντας επίσης τα άτομα να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. ”
Το ηλεκτρικό φορτηγό θα ταιριάζει στην επιχείρησή σας; Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα ηλεκτρικά φορτηγά που πωλούνται …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *