Η Porsche Macan 2014 στο δρόμο

“Μερικοί από τους δημοσιογράφους είπαν ότι είναι άσκοπο να σας οδηγεί γύρω από αυτό”, μας λέει ο δοκιμαστικός αυτοκινητιστής καθώς μετακινεί το Porsche Macan Sideway αριστερόχειρα. “Αλλά λέω ότι αυτό είναι ακριβώς πώς πρέπει να οδηγηθεί, είναι μια Porsche μετά από όλα.”
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όποιος φοβόταν ότι η Porsche είχε πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο, κατασκευάζοντας ένα δεύτερο SUV δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Από όπου κάθονται αυτό είναι το πιο σπορετό χρήμα SUV μπορεί να πάρει – μια εντελώς διαφορετική πρόταση στο Audi Q5 που μοιράζεται την πλατφόρμα του με – και είμαστε εκρήγνυται για να πάμε να φτάσουμε πριν φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο εκθεσιακές αίθουσες τον Απρίλιο του 2014.
Αυτό θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά για να πετάξει τις ορέξεις μας μέχρι τότε η Porsche έχει βάλει σε βόλτες επιβατών και στις τρεις εκδόσεις – το Macan Turbo, το Macan S και το Macan S Diesel – μαζί με την πρόσβαση στους άνδρες και τις γυναίκες που είναι υπεύθυνες για το Ανάπτυξη του Macan.
Μόνο το ένα τρίτο των εξαρτημάτων μεταφέρονται από το Q5 Untoubed-τα άλλα δύο τρίτα είτε είναι εντελώς νέα είτε επανατοποθετούνται για το Macan, όλα με σκοπό να ακονίσουν τη μονάδα δίσκου.
Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, για παράδειγμα, είναι δέκα τοις εκατό ταχύτερα, ενώ το σύστημα τετρακίνησης είναι έντονα πίσω μεροληπτικό, στέλνοντας το 80 % της ροπής στον πίσω άξονα σε οδήγηση σε σταθερή κατάσταση, αν και μπορεί να στείλει έως και 100 τοις εκατό μπροστά, εάν το απαιτούν οι συνθήκες πρόσφυσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *