Το Ferrari F12 TRS εκτεθειμένο

Αυτό είναι το Ferrari F12 TRS. Πρόκειται για ένα εφάπαξ ιππικό που ανατέθηκε από έναν ανώνυμο πελάτη, που αποκαλύφθηκε στο γεγονός της Ferrari Cavalcade στη Σικελία. Με βάση τα £ 239,000 F12 Berlinetta, τα χαρακτηριστικά styling bespoke μέσα και έξω διακοσμούν το τώρα ανοιχτό-κορυφαίο αμφιλεγόμενο.
Σχεδιασμένο και παράγεται από το Flavio Manzoni και το Ferrari Style Center, η εμφάνιση του F12 TRS επηρεάστηκε από το 1957 250 Testa Rossa. Αν και αμέσως αναγνωρίσιμο ως F12, η ​​πιο εμφανής αλλοίωση είναι η απουσία στέγης. Οι σχεδιαστές έχουν επίσης τοποθετήσει ένα σκοτεινό παρμπρίζ-γύρω από το παρμπρίζ.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Η παραλαβή Ferrari 412 είναι πρώτος κόσμος
Το Aerobridge, που εισήχθη στο F12 ως προχωρημένο πακέτο αεροδρομίων, έχει παραταθεί από το καπό κάτω από τις πλευρές του αυτοκινήτου όπου συγχωνεύεται στα πίσω κεφάλαια. Γύρω από το πίσω μέρος υπάρχει ένα πολύ πιο επιθετικό γραφικό σχήματος Τ από το βασικό μοντέλο, με δύο δημοφιλείς εκρήξεις ατράκτου που βρίσκονται πίσω από τα καθίσματα.
Δεν έχουμε βολές του εσωτερικού, αλλά το Marque που εδρεύει στο Maranello δηλώνει ότι υιοθετεί μια προσέγγιση back-to-basics. Το γάντι, οι κεντρικοί αεραγωγοί, τα χαλάκια, το σύστημα ήχου και τα χειριστήρια παραθύρων έχουν αφαιρεθεί, μαζί με ορισμένους ελέγχους για τον κλιματισμό. Αυτό που παραμένει αμετάβλητο είναι οι γενναιόδωρες ποσότητες ινών άνθρακα, δέρματος και alcantara που κόβουν την καμπίνα.
• Ferrari SP12 EC του Eric Clapton
Μηχανικά, το F12 TRS χρησιμοποιεί τον ίδιο ακριβώς κινητήρα V12 730bhp 6.3-λίτρων ως σχεδιασμό του εκθεσιακού χώρου, αλλά διακρίνεται σε αυτό το εφάπαξ Ferrari είναι ένα διαφανές κάλυμμα κινητήρα. Στην οθόνη είναι οι κεφαλές των κόκκινων κυλίνδρων υπογραφής, μια έννοια που επηρεάζεται από τα αθλητικά οχήματα Ferrari της δεκαετίας του 1950.
Το F12 TRS θα παραμείνει εφάπαξ και ο αγοραστής και το κόστος του είναι ακόμα άγνωστο. Αλλά μια ετικέτα κόστους επτά αριθμών θα ήταν τόσο έκπληξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *