Το Facelifted BMW 7 σειρές αποκάλυψε

Η BMW έχει κυκλοφορήσει εικόνες και πλήρη στοιχεία της σειράς Series Facelifted 7. Οι ολοκληρωμένες αλλαγές περιλαμβάνουν τα tweaks σχεδιασμού, πολύ πιο αποτελεσματικούς κινητήρες και μια ολόκληρη σειρά νέων τεχνολογίας αιχμής.
Το εξωτερικό στυλ έχει λάβει ένα λεπτό makeover με νέους προβολείς LED που διακρίνονται από τους δακτυλίους «Corona» της BMW, μια νέα γρίλια νεφρού με λιγότερες σχάρες και έναν αναμορφωμένο μπροστινό προφυλακτήρα για να βοηθήσει τον αέρα να διοχετεύει πολύ πιο αποτελεσματικά γύρω από τους μπροστινούς τροχούς. Στο πίσω μέρος, μια νέα λωρίδα Chrome στον προφυλακτήρα είναι η μόνη προσθήκη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μέσα στις αλλαγές είναι πολύ πιο εμφανείς, με νέα λεπτότερα μπροστινά καθίσματα, πολύ περισσότερη ηχητική απόλαυση στις κολόνες Β και C και την προσθήκη ενός στερεοφωνικού Bang και Olufsen. Οι οπίσθιοι επιβάτες αντιμετωπίζονται επίσης σε μεγαλύτερες οθόνες «πλωτών» 9,2 ιντσών στα προσκέφαλα, εάν αγοράζετε το πακέτο ψυχαγωγίας στο σπίτι.
Μια προαιρετική οθόνη μαύρου πίνακα 10,25 ιντσών αντικαθιστά το συμβατικό σύμπλεγμα οργάνων-και αλλάζει την εμφάνισή του με βάση την οποία βρίσκεστε σε-Eco Pro, Comfort ή Sport. Για παράδειγμα, η οθόνη παίρνει ένα μπλε χρωματικό σχήμα στο Eco Pro και το Rev-Counter μεταμορφώνεται σε ένα επιλογέα απόδοσης, ενώ στον αθλητισμό ο πίνακας λάμπει κόκκινο και το ταχύμετρο και τα τρέχοντα εργαλεία είναι πολλά εμφανή.
Όλα τα μοντέλα 7 σειράς παίρνουν τώρα το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων της BMW ως στάνταρ, καθώς και το Stop-Start, την ανάκτηση ενέργειας φρένων και το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης (εκτός από τα μοντέλα XDRIVE XDRIVE).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *